Etsi tuote

Koska on Black Friday?

Black Friday on vuoden suurin shoppailupäivä joka osuu Amerikkalaisen kiitospäivän jälkeiselle perjantaille - eli marraskuun neljännelle perjantaille. Vuonna 2021 Black Friday perjantai on 26. marraskuuta.

Mikä on Black Week?

Black Week on pidennetty Black Friday jolloin erikoistarjouksia on tarjolla koko viikon ajan. Samalla tavalla Black Friday perjantain jälkeinen maanantai on saanut nimen Cyber Monday, joka on eri tarjousten ja alennusten päivä.

Miksi ostaa juuri Black Week-viikon aikana?

Black Week, Black Friday ja Cyber Monday on mahtavia ajankohtia löytää tuotteita halvemmalla hinnalla! Monet päättävät ostaa esim joululahjat hyvissä ajoin Black Week- viikon aikan joka osuu kuitenkin lähelle joulua. Osta jotain kivaa itsellesi tai upea lahja jollekin jota rakastat - paremmalle puoliskollesi, kaverille tai vanhemmillesi.

Mitä voin ostaa RevolutionRacelta Black Week-viikon aikana?

RevolutionRace tarjoaa paljon mahtavia tarjouksia Black Fridayn ja Black Week-viikon aikana! Ulkoiluvaatteita ja vapaa-ajan vaatteita halvoilla hinnoilla sekä naisille että miehille. Valitse tuulen- ja vedenpitävistä takeista, kestävistä vaellushousuista, fleece-paidoista, huppareista, olohousuista, aluskerrastoista tai muista tuotteistamme. RevolutionRace tarjoaa upean näköisiä, värikkäitä ulkoilutuotteita jotka sopivat täydellisesti vaellukseen, kalastukseen, agilityyn, puutarhatöihin ja muuhun ulkoiluun. Ja tietysti upealla istuvuudella! Kuten tavallisesti RevolutionRace tarjoaa ilmaisen toimituksen ja palautuksen koko Black Week-viikon ajan. Toivomme, että löydät tuotteet seuraavaan seikkailuusi meiltä RevolutionRacelta!

 

Mikäli haluat lisätietoja Black Friday kampanjoista ja tarjouksista ja ottaa osaa niihin - ryhdy uutiskirjeemme tilaajaksi!

Suodata
0 tuotetta
Lajittele
Sinulle valikoituja tuotteita

Suodata

Näytä tuotteet ()

Black Friday 2021

Meillä on täysi valmistautuminen päällä, jotta voimme tarjota mahtavia alennuksia ulkoiluhousuista, takeista ja muusta Black Fridayna ja Black Week-viikkona 2021. Tilaa uutiskirjeemme, jotta olet ensimmäisten joukossa saamassa tarjouksia!

×