Ilmainen toimitusvaihtoehto yli 100€ ostoksille & 30 päivän ilmainen palautusoikeus
Ruotsalaista suunnittelua & laatua
4,6 tähteä 5:stä yli 610 000 arvostelua
Cart icon
image

RevolutionRace Lahjakortti

RevolutionRace Lahjakortti

Haluatko hemmotella jotakuta, mutta olet epävarma mitä lahjaa hän arvostaisi? Anna lahjakortti ja saaja voi tällöin itse valita laajasta valikoimastamme ulkoiluvaatteita, reppuja ja kenkiä! Meiltä löytyy jotain kaikille - aloittelijasta ulkoilun superharrastajiin "joilta löytyy jo kaikkea".

Lahjakortti RevolutionRacelle on täydellinen syntymäpäivä-, äitienpäivä-, isänpäivä tai joululahja tai kun vain haluat osoittaa arvostusta jotakuta kohtaan.

Osta lahjakortti
Miten se toimii?
  • Valitse summa, jonka haluat antaa lahjaksi, ja lisää tervehdys vastaanottajalle. Psst... muista mainita vastaanottajalle että sinä olet lahjan antaja!

  • Viimeistele ostoksesi! Lahjakortin ilmoitettu saaja saa ostoksen vahvistamisen jälkeen lahjakortin suoraan sähköpostitse. Huomioi, että lahjakortin vastaanottamiseen kuluva aika voi vaihdella.

  • Valitsitko, että lahjakortti toimitetaan sinun sähköpostiosoitteeseesi? Voit siinä tapauksessa nyt tulostaa sen ja toimittaa sen henkilökohtaisesti vastaanottajalle tai lähettää sähköpostin edelleen hänelle.

  • Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta ostopäivästä ja on voimassa koko RevolutionRace-valikoimassa!

P.s. Huomioi, että lahjakortilla tehdyn ostoksen takaisinmaksu palautuksen yhteydessä tehdään sille sähköpostille joka on täällä lahjakortti sivuilla ei sille sähköpostille joka on annettu kassalla.

Kysymyksiä & Vastauksia
×