Etsi tuote

Liiketoimintamallimme

Me jätämme välikädet välistä.

Liiketoimintamallimme on oikeastaan melko yksinkertainen. Myymme ulkoiluvaatteita ainoastaan verkossa, suoraan asiakkaillemme. Poistamalla pakasta jälleenmyyjät ja muut ylimääräiset pelikortit, saamme uudet tuotteemme markkinoille nopeammin. Vaikka muilla tuotemerkeillä uuden tuotteen kehittämiseen kuluu yleensä vuosi, meillä siihen menee vain kuusi kuukautta. Nopeampi, suoraviivaisempi prosessi ilman välikäsiä tarkoittaa sitä, että voimme tarjota laadukkaita vaatteita kohtuulliseen hintaan.

Valvomme tiukasti koko valmistusketjuamme ruotsalaisessa pääkonttorissamme. Tämä kattaa suunnittelemamme mallit ja itse kehittämämme tekniset materiaalit sekä tarkkaan valitut tehtaat, jotka valmistavat vaatteet yksityiskohtaisten ohjeidemme mukaisesti. 

Kun useimmat ulkoilumerkit vaihtavat lähes koko tuotevalikoimansa joka vuosi, meillä suurin osa tuotteista pysyy samoina ympäri vuoden. Me mielummin muokkaamme tuotteita, jotka asiakkaamme jo tuntevat ja joita he rakastavat, kuin korvaamme ne jollain muulla seurataksemme muotivillityksiä. Asiakkaistamme puheen ollen – tiesitkö, että aktiivinen online-yhteisömme on tiiviisti mukana tuotekehityksessämme? Jakamalla rehellisiä arvosteluja ja kommentoimalla sosiaalisessa mediassa, myös sinä voit vaikuttaa tuotteidemme uusiin väreihin tai parannuksiin.

Yhdessä voimme tehdä tuotteistamme vieläkin parempia, jotta sinäkin pääset ulos leikkimään.

×