Ilmainen toimitusvaihtoehto yli 100€ ostoksille & 30 päivän ilmainen palautusoikeus
Ruotsalaista suunnittelua & laatua
4,6 tähteä 5:stä yli 610 000 arvostelua
Cart icon
image

 

 

Liiketoimintamallimme

 

 

 

 

Me jätämme välikädet välistä.

 

Liiketoimintamallimme on oikeastaan melko yksinkertainen. Myymme ulkoiluvaatteita ainoastaan verkossa, suoraan asiakkaillemme. Poistamalla pakasta jälleenmyyjät ja muut ylimääräiset pelikortit, saamme uudet tuotteemme markkinoille nopeammin. Vaikka muilla tuotemerkeillä uuden tuotteen kehittämiseen kuluu yleensä vuosi, meillä siihen menee vain kuusi kuukautta. Nopeampi, suoraviivaisempi prosessi ilman välikäsiä tarkoittaa sitä, että voimme tarjota laadukkaita vaatteita kohtuulliseen hintaan.

Vår-affärsmodell.gif

 

Kontoret.png

 

Vastuullisuus jokaisessa vaiheessa

 

Valvomme tiukasti koko valmistusketjuamme ruotsalaisessa pääkonttorissamme. Tämä kattaa suunnittelemamme mallit ja itse kehittämämme tekniset materiaalit sekä tarkkaan valitut tehtaat, jotka valmistavat vaatteet yksityiskohtaisten ohjeidemme mukaisesti. Emme käytä rahaa ylellisiin tuotevideoihin tai suhdetoimintaan. Sen sijaan sijoitamme siihen, mistä kuluttaja hyötyy eniten – itse tuotteeseen.

Kun useimmat ulkoilumerkit vaihtavat lähes koko tuotevalikoimansa joka vuosi, meillä suurin osa tuotteista pysyy samoina ympäri vuoden. Me mielummin muokkaamme tuotteita, jotka asiakkaamme jo tuntevat ja joita he rakastavat, kuin korvaamme ne jollain muulla seurataksemme muotivillityksiä. 

Asiakkaan vaikutus

 

Asiakkaistamme puheen ollen – tiesitkö, että aktiivinen online-yhteisömme on tiiviisti mukana tuotekehityksessämme? Jakamalla rehellisiä arvosteluja ja kommentoimalla sosiaalisessa mediassa, myös sinä voit vaikuttaa tuotteidemme uusiin väreihin tai parannuksiin.

Yhdessä voimme tehdä tuotteistamme vieläkin parempia, jotta sinäkin pääset ulos leikkimään.

Kundpåverkan.png

image
×