Ilmainen toimitusvaihtoehto yli 100€ ostoksille & 30 päivän ilmainen palautusoikeus
Ruotsalaista suunnittelua & laatua
4,6 tähteä 5:stä yli 620 000 arvostelua
My Pages icon
Cart icon
image

Kestävä kehitys

A Responsible Race

Vuodesta 2020 lähtien kestävän kehityksen työmme on ankkuroitunut "A Responsible Race" -strategiaamme keskittyen kuuteen painopistealueeseen.

Valmistamme laadukkaita ja monipuolisia tuotteita jotta niitä voi käyttää usein, pitkään ja monessa eri tilaisuudessa/aktiviteeteissa. Valmistamme tuotteet tiukkojen kemiallisten ohjeiden mukaisesti. Työskentelemme kiertokulkua ajatellen ja olemme asettaneet kunnianhimoiset tavoitteet ylituotannolle sekä kestävämmille materiaaleille ja pakkauksille. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittymiseen. Olemme asettaneet CO2e-vähennystavoitteet vuodelle 2030 ja asettaneet etusijalle alueet joissa meidän on vähennettävä päästöjä. Kattavalla due diligence -työllämme pyrimme varmistamaan tavarantoimittajiemme sosiaalisen ja ympäristövastuun.

“Nature will remain our playground” vain jos toimimme yhdessä ja kiireellisesti.

Tutustu kestävän kehityksen raporttiin [ENG] tästä

image

Kuusi painopistealuettamme

image

Kestävät ja turvallisest tuotteet

Ydin meidän "Responsible Race" konseptissamme ovat kestävät tuotteet. Sen perusperiaatteena on suunnitella kestävästi tuottamalla kestäviä ja turvallisia tuotteita, joita kuluttaja voi käyttää usein. Valmistamme korkealaatuisia ajattomia tuotteita, jotka ovat turvallisia käyttää asiakkaillemme ja tavarantoimittajillemme turvallisia valmistaa.

image

Resurssien kiertokulku

Olemme keskittyneet valmistamaan mahdollisimman kestäviä tuotteita siinä mielessä, että ne kestävät pitkään ja ovat vapaita haitallisista kemikaaleista, ja kannustamme kuluttajia käyttämään RevolutionRace-tuotteita usein. Tuote jota on käytetty 100 kertaa on 10 kertaa kestävämpi kuin tuote, jota on käytetty vain 10 kertaa. Säästämme resurssien käyttöä, etsimme kestävämpiä ja kierrätetympiä materiaaleja ja minimoimme ylituotannon.

image

Ilmastonsuojelu

Maapallon ja ihmisten suojeleminen saasteilta, vesipulalta ja ilmastonmuutokselta on kiireellinen prioriteetti sidosryhmillemme ja meille. Omasta toiminnastamme aiheutuvat ympäristövaikutukset ovat pienet, jotka muodostuva työntekijöidemme käyttämästä vedestä, sähköstä ja lämmityksestä sekä täällä 1 000 neliömetrin pääkonttorissamme Boråsissa tulevista jätteistä. Vaikutuksemme tulee siitä, että toimitusketjukumppanimme valmistavat kuituja kankaillemme, värjäävät ja painavat kankaita, ompelevat tuotteitamme ja kuljettavat niitä varastoillemme ja asiakkaillemme. Voimme vähentää vaikutustamme tunnollisilla materiaalivalinnoillamme, kuljetustavoillamme ja tuotantoratkaisuillamme sekä tekemällä toimittajiemme kanssa parannuksia, joilla on todellista merkitystä. Mittaamme päästöjämme ja pyrimme saavuttamaan vähennystavoitteemme vuodelle 2030.

image

Ympäristövastuu valmistusketjussa

Priorisoimme ympäristönsuojelutyömme toimitusketjussa due diligence -riskiseulontamme ja toimittajien toimintaohjeissamme määriteltyjen ympäristöperiaatteiden perusteella. Tavarantoimittajamme tulee mitata ja raportoida ympäristövaikutuksistaan ​​sekä tehdä aloitteita niiden vaikutusten vähentämiseksi. RevolutionRace tarjoaa tukea jakamalla tietoa ja tekemällä yhteistyötä toteuttaakseen vähemmän vaikuttavia prosesseja aina kun se on mahdollista.

image

Sitoutuneet työntekijät

Työskentelemme työntekijöiden hyvinvoinnin ja kehittymisen puolesta hyvän johtamisen, osallisuuden ja tasa-arvoisten mahdollisuuksien kautta. Henkilöstöjohtamispolitiikkamme on kuvattu toimintaohjeissamme, henkilöstökäsikirjassamme ja työympäristöpolitiikassamme. Nämä periaatteet määrittelevät tavat, joilla toimimme päivittäisessä työssämme ja liikesuhteissamme. Käytännesäännöt kuvaavat, mitä odotamme työntekijöiltämme ja mitä he voivat odottaa RevolutionRacelta. Se sisältää ihmisoikeuksien perusperiaatteet, kuten syrjimättömyyden, työturvallisuuden, pakkotyön ja lapsityövoiman kiellon sekä ympäristönsuojelun, eläinten hyvinvoinnin ja liike-etiikkaperiaatteet, mukaan lukien vapaan kilpailun ja eturistiriitojen välttämisen.

image

Tuotantoketjun sosiaalinen vastuu

Työskentelemme ihmisoikeuksien ja hyvien työolojen puolesta koko tuotantoketjussamme. Vaikutuksemme ihmisiin ja ympäristöön tuotantoketjussa tapahtuu toimintamme ulkopuolella. Periaatteemme on määritelty toimittajien toimintaohjeissa, jotka perustuvat YK:n ihmisoikeuksien julistukseen, Kansainvälisen työjärjestön (ILO) ydintyösopimuksiin sekä YK:n Global Compactin kymmeneen periaatteeseen, jotka määrittelevät ydinperiaatteet, kuten oikeudenmukaisuuden, palkan, kunnolliset työajat, ei pakkotyötä tai lapsityövoimaa. Toimittajien eettiset säännöt koskevat myös kaikkia valmistajien alihankkijoita.

Osallistumme neljään maailmanlaajuiseen kestävän kehityksen tavoitteeseen (SDG:s)

Vuonna 2015 YK määritteli 17 maailmanlaajuista kestävän kehityksen tavoitetta vuoteen 2030 mennessä. "Responsible Race" -strategiamme kohdistuu suoraan neljään kestävän kehityksen tavoitteeseen: sukupuolten tasa-arvo, ihmisarvoinen työ ja talouskasvu, vastuullinen kulutus ja tuotanto sekä ilmastotoimet. Strategiallamme käsittelemme olennaisimpia aiheitamme ja edistämme yhteiskunnan kestävää kehitystä vähentämällä liiketoimintamme negatiivisia vaikutuksia ja edistämällä pysyviä parannuksia mahdollisuuksien mukaan.

image
image
image
image
image
image

Strategiamme neljän pääpilarin mukaan

Vastuullisuustyömme sisältää kaiken mitä teemme, mutta se alkaa aina ytimestämme - tuotteestamme -, joka sisältää myöhemmin työntekijöidemme hyvinvoinnin ja kehityksen, ympäristövastuun resurssienhallinnan avulla planeettamme hyväksi sekä jatkuvan työn ihmisoikeuksien puolesta, hyvät työolosuhteet ja planeettamme suojelun yhdessä toimitusketjumme sekä muiden yhteistyökumppanien kanssa.

Haluatko tietää lisää?

Tämä on lyhyt yhteenveto valtavasta työstä, jota RevolutionRacella päivittäin tehdään kestävän kehityksen eteen. Vieraile "Corporate" sivuilla mikäli haluat syventyä kestävän kehityksen työhön ja strategiaamme sen toteuttamiseksi. Muista, että kestävän kehityksen raportin sisältö on tällä hetkellä saatavilla vain englanniksi ja ruotsiksi.

image
×