Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille & 30 päivän ilmainen palautusoikeus
Ruotsalaista suunnittelua & laatua
4,6 tähteä 5:stä yli 510 000 arvostelua
Etsi kategoria, tuote, aktiviteetti...
Cart icon
Naiset
Miehet
Asusteet
Tarjoukset
Oppaat
image

Tarinamme 

Me, Pernilla ja Niclas Nyrensten rakastamme luontoa ja matkustelua! Pernilla on valloittanut monta korkeaa vuorenhuippua, ollut Everest Base Campillä ja reppureissannut ympäri maailmaa. Niclas rakastaa toimintaa ja adrenaliinia kohottavia aktiviteetteja kuten maastopyöräilyä, lumilautailua, kiipeilyä, vaellusta ja maailman ympäri matkaamista. Yhdessä päätimme perustaa outdoor brändimme vuonna 2014.

 


 

Kaikki sai alkunsa mustikan tahraamista retkeilyhousuista...

 

Jo kauan ennen RevolutionRacen perustamista tapasimme messuilla tytön joka sanoi käyttävänsä mieluummin vanhoja räsyfarkkuja marjametsässä, jottei likaa hänen kalliita ulkoiluhousuja. Tuolloin ymmärsimme ensimmäisen kerran, että ulkoiluvaatemarkkinoilla on suuri ongelma. 
Ei siinä kaikki, että vakiintuneet outdoor merkit ovat aivan liian kalliita vaan ne myös istuivat huonosti eikä laatu vastannut useinkaan niiden kallista hintaa. Ja värit? Aivan liian tylsiä! Markkinoilta puuttui merkki joka olisi tehnyt värikkäitä laatuvaatteita kohtuulliseen hintaan ja mietimme usein, että ”jonkin tulisi tehdä tälle asialle jotain”.  

Kun olimme Everest Base Camp-vaelluksella, niin syntyi idea RevolutionRace brändistä. Se ”jonka tulisi tehdä asialle jotain” oli lopulta me itse.

 

Blåbärsfläckade byxor.png

Vår resa.png

 

Meidän matka

 

Vuosi oli 2014 ja meidät löysi Pernillan isän autotallista. Niiden neljän seinän sisältä löytyi meidän varasto ja toimisto. Hoidimme kaikki itse tuotteen kehityksestä markkinointiin ja toimituksiin. – Kirjoitimme jopa kaikki osoitteet käsin jokaiseen pakettiin. Kuvasimme tuotteet meidän olohuoneessa ja olimme vuorotellen malleina esittelemässä vaatteita Teimme yksinkertaisesti kaiken itse.

Tuotteen matka

 

Kun aloitimme, meillä oli vielä paljon opittavaa edessä. Ensimmäinen näytekappaleemme housuista oli täysi floppi. Malli istui huonosti, ompeleet olivat liian heikot ja työn laatu oli katastrofi. Kaksitoista näytekappaletta ja ihan muutama päänsärky myöhemmin meillä oli kuitenkin käsissämme upea ensimmäinen tuote – alkuperäiset Nordwand-housut! Vieraillessamme valmistajamme luona Vietnamissa, huomasimme kuitenkin, että housuja ei ollut valmistettu yksityiskohtaisten ohjeidemme mukaisesti. Tehtaan johtaja katseli kauhistuneena, kun Niclas repi kaksitoista paria housuja kappaleiksi hänen edessään. Tehdas työskenteli useiden suurten merkkien kanssa, ja tuolloin me olimme heidän pienin (mutta luultavasti äänekkäin) asiakkaansa. Pidimme hätäkokouksen, ja lopulta he tekivät koko malliston uudelleen.

 

Lue lisää täältä

 

Vår-produkt-idag.bigfile.gif

Första-Produktvideon.bigfile.gif

Miten meistä tuli viraali ilmiö

 

Saatuamme tuotantomme hyvälle mallille, kuvasimme ensimmäisen tuotevideomme ilman käsikirjoitusta matkapuhelimen kameralla ja erittäin kyseenalaisilla valaistustaidoilla. Kun julkaisimme videon sosiaalisessa mediassa, Facebook-mainoksista vastaava työntekijämme soitti ja käski meidän poistaa sen. Hän oli varma, ettei siitä tulisi mitään. Kolme päivää myöhemmin hän soitti takaisin ja pyysi anteeksi. Tuolloin video oli jo viraali – yli miljoonalla näyttökerrallaan. Ihmiset suorastaan rakastivat elokuvan aitoutta. Vietettyämme 15 minuuttia Facebookin parrasvaloissa tiesimme meillä olevan jotain, jota kilpailijamme eivät ole huomanneet, tai jonka he ovat jättäneet huomiotta. Asiakkaat kaipasivat toimivia, kohtuuhintaisia ja hyvin istuvia vaatteita ja varusteita ihmisiltä, joihin he voisivat samaistua. Ja sen lisäksi he myös halusivat vaikuttaa. Kun muut brändit pysyttelivät piilossa sosiaaliselta medialta, me heittäydyimme mukaan ja aloimme luoda vahvaa ja uskollista online-yhteisöä. Heti alusta lähtien otimme asiakkaamme mukaan tuotekehitykseen, kysyimme heidän tarpeitaan ja toiveitaan ja hyödynsimme heiltä saamaamme palautetta tuotteidemme parantamisessa.


 

Missä olemme tänään?

 

Nykyään RevolutionRace toimittaa yli 30:een maahan sekä kasvaa koko ajan. Olemme myyneet yli miljoona housua maailmanlaajuisesti. Verkkokaupassamme on yli 519 935 todellista arvostelua, joten pääsemme joka päivä lähemmäs tavoitettamme joka on olla yksi maailman suosituimmista ulkoiluyrityksistä. Olemme kasvaneet ulos autotallista ja muuttaneet toimistoon, joka on riittävän suuri pitämään kaikki työntekijämme onnellisina ja tyytyväisinä. Mutta jotkut asiat eivät ole muuttuneet. Käytämme edelleen samaa tehdasta Vietnamissa, joka ompelee suurimman osan housuistamme, mutta nyt olemme yksi heidän suurimmista asiakkaistaan sekä hyviä ystäviä omistajan kanssa.

image
×