Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille & 30 päivän ilmainen palautusoikeus
Ruotsalaista suunnittelua & laatua
4,6 tähteä 5:stä yli 520 000 arvostelua
Etsi kategoria, tuote, aktiviteetti...
Cart icon
Naiset
Miehet
Asusteet
Tarjoukset
Oppaat
image

Vedenpitävät ja hengittävät vaatteet

Meidän parhaat sadetakitMeidän parhaat sadehousut

Suojaus ulkoisilta tekijöiltä on välttämätöntä, kun olet ulkona. Tärkeintä kaikissa sääolosuhteissa on vedenpitävät päällysvaatteet. Vedenpitävä takki ja housut ovat ensimmäinen askel pitämään sinut kuivana, jotta voit keskittyä hauskanpitoon ulkona. Me autamme sinua ymmärtämään kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää oikean takin tai housujen valitsemiseksi.

image

Vesipilarin yleiskatsaus  icon-material-waterproof-02.svg

Vesipilarilla, jota kutsutaan myös vesipilaripaineeksi, mitataan kuinka korkeaa vedenpainetta materiaali kestää ennen kuin se päästää veden läpi. Vesipilarillla kuvataan veden paine millimetreinä, jonka materiaali pystyy kestämään ennen kuin vesi imeytyy materiaaliin. Kuvittele, että asetat lasiputken vaatteeseen ja täytät sen vedellä. Kun olet täyttänyt putken vedellä 15 000 mm asti (eli 15 metriä), vesi alkaa imeytymään materiaalin läpi. Silloin vaatteen vesipilari on 15 000 mm.
Vesitiheys (mm)
Sääolosuhde
6 000 – 10 000 mm Kestää kevyttä sadetta, kohtalaista lumisadetta, kevyttä painetta.
11 000 – 15 000 mm Kohtalaista vesisadetta, keskivertaista lumisadetta, kevyttä painetta.
16 000 – 20 000 mm Kestää pitkiä lenkkejä rankassa sateessa, märkää lunta, vähän painetta.
20 000 mm + Kestää rankkaa sadetta, märkää lunta, kovalla paineella.

Testaamme kaikkien vedenkestävien tuotteiden vesipilarin laboratoriossa ja merkitsemme ne vesipilarilla, jotta saat helpon yleiskatsauksen kuinka vedenkestävä tuote on. Se on myös todiste, että tuote on testattu sen vedenpitävyyden osalta. Testaamme myös kaikki tuotteet luonnossa oikeissa sääolosuhteissa ja vaihtelevissa lämpötiloissa ja eri vuodenaikoina jotta voimme taata optimaalisen toiminnallisuuden.

Hengittävyys icon-material-breathable.svg

Vesipilarin tavoin tuotteen hengittävyys mitataan laboratoriossa. Hengittävyys mittaa materiaalin kykyä vapauttaa kehon kosteutta. Se mitataan yksikköinä g/m2/24h, toisin sanoen kuinka monta grammaa nestettä materiaali voi vapauttaa neliömetrin alueelta päivässä. Laboratoriotestaus on hyvä tapa saada mitta hengittävyydestä, mutta se on monimutkaisempaa. Ulkolämpötila, kosteus, aktiivisuus, sade, aurinko, kaikki vaikuttaa siihen, kuinka hyvä vaatteen hengittävyys on. RevolutionRace testaa kaikkien vedenpitävien vaatteiden hengittävyyden myös tosielämässä, luonnossa vaihtelevissa sääolosuhteissa ja eri vuodenaikoina toimivuuden varmistamiseksi.

Miten toimivat vedenpitävät materiaalit jotka hengittävät?  3-layers-construction-fabric.svg

Hengittävät vedenpitävät materiaalit koostuvat seuraavista osista: ulkopinnasta, vedenpitävästä membran-kalvosta, joka on laminoitu sisäpuolelle ja usein kolmannesta materiaalista joka takaa mukavuuden. Pintamateriaalin tehtävänä on olla kestävä ja näyttää hyvältä, se ei ole vedenpitävä, mutta on kuitenkin käsitelty DWR:llä (Durable Water Repellent), joten se ei ime vettä. RevolutionRace käyttää fluorihiilivapaata DWR:ää kaikissa tuotteissaan. Membran-kalvo on vedenpitävä ja pitää kosteuden poissa, kalvossa on mikroskooppisen pieniä reikiä, jotka pitävät vesipisarat ulkopuolella, mutta vapauttavat pienemmät hiukkaset kehon vesihöyrystä. Nämä 3 kerrosta muodostavat 3-kerroksisen rakenteen. On myös 2 kerroksisia tuotteita, joista puuttuu sisin kerros ja niissä on usein löysästi roikkuva vuori vaatteen sisäpuolella. Jotta saadaan tästä entistä monimutkaisempaa, niin on myös 2,5-kerros tuotteita, joissa sisin materiaali on korvattu ohuella filmikalvolla joka painettu itse membran-kalvoon painon säästämiseksi.

 

Waterproof-FI.jpg

Mikä on Hypershell®?  icon-material-insulation-01.svg 

Hypershell® on RevolutionRacen oma tuotemerkki, koottu ilmaisu kaikista materiaaleista jotka olemme itse kehittäneet. Se joka erottaa materiaalit toisistaa on käsite joka tulee sen perässä. Meillä on eri kästteitä eri materiaaleille joilla kaikilla on omat erityiset ominaisuudet. 
• Hypershell® Denim: Puuvilla-vapaa kestävä kangas.
• Hypershell® SS: Vettähylkivä softshell.
• Hypershell® Pro Stetch: Kestävä superjoustava kangas.
 
Hypershell® membran
Hypershell®-membran löytyy kolmessa eri tasossa: Core, Performance ja Pro. Olemme varustaneet jokaisen RevolutionRace-vaatteen premium Hypershell® membran-kalvolla, joka sopii vaatteen käyttötarkoitukseen ja on optimoitu erilaisiin aktiviteetteihin ja säähän.
• Hypershell® Core 5 - 10 000 mm
• Hypershell® Performance 10 - 15 000 mm
• Hypershell® Pro 15 - 30 000 mm

Mikä on DWR? icon-material-insulation-01.svg 

DWR
RevoutionRace käyttää 100% PFC-vapaata DWR käsittelyä kaikissa tuotteissa.
DWR tulee sanoista Durable Water Repellent. Käsittely estää kangasta kastumasta läpi asti jolloin se tuntuisi raskaalta ja kylmältä ja vaikuttaa näin tuotteen suorituskykyyn. DWR käsittelyn ansiosta vesi helmeilee kankaan pinnalla ja valuu pois. Käsittely heikkenee käytössä lian vuoksi sekä kehonnesteiden takia, jonka vuoksi vaate saattaa jonkin ajan kuluttua tuntua menettäneensä vedenhylkivyyden. Saatat tällöin tuntea kosteutta kankaan sisäpuolella intensiivisten aktiviteettien aikana. 
Mikäli huomaat, että vaatteesi imee veden heti itseensä, niin suosittelemme, että ensin peset ja rumpukuivaat tuotteen aktivoidaksesi DWR-käsittelyn. Suosittelemme myös aika ajoin impregnointi käsittelemään tuotteen uudestaan.
Suosittelemme RevolutionRace PFC-vapaata Xtreme H2O impregnointi suihketta.
image

Mitä eroa on vedenpitävällä ja vettähylkivällä vaatteella?

Vedenpitävän ja vettähylkivän vaatteen ero on, että vedenpitävässä tuotteesssa on sekä membran-kalvo että DWR käsittely ja sintöidyt saumat. Usein saumat on tiivistetty sisäpuolelta vedenkestävällä teippauksella. Vettähylkivässä vaatteessa on vain DWR-käsittely (Durable Water Resistant) pinnalla ja niistä puuttuu membran-kalvo.
Mitä hyviä ja huonoja puolia näissä kahdessa vaihtoedossa on?
 
Vedenpitävä vaate
Vedenpitävässä vaatteessa on teipatut saumat ja vedenpitävä membran-kalvo sekä vettähylkivä pintakäsittely (DWR). RevolutionRace käyttää hiilifluoridivapaata DWR käsittelyä kaikissa tuotteissa.
+ Edut  
Täysin vedenpitävä vaate on täydellinen sateisiin päiviin tai talvipäiviin kun loska roiskuu. Vedenpitävä vaate pitää sinut kuivana kovassakin sateessa.
- Haittapuolet
Koska kaikissa vedenpitävissä tuotteissa on membran-kalvo, niin ne hengittävät hieman huonommin. Eri membran-kalvot päästävät läpi eri määrän kosteutta ja voit myös aukaista ilmanvaihto-vetoketjut jotta kosteus pääsee ulos, mutta vedenpitävä membran ei ikinä hengitä yhtä hyvin kuin vaate jossa ei ole membaran-kalvoa.

Katso kaikki vedenpitävät vaatteet →
 
Vettähylkivät vaatteet
Vettähylkivissä vaatteissa ei ole membran-kalvoa, mutta niissä on vettähylkivä pintakäsittely (DWR). RevolutionRace käyttää hiilifluoridivapaata DWR käsittelyä kaikissa tuotteissa.
+ Edut
Vettähylkivä vaate hengittää erittäin hyvin ja sopii hyvin rankimpiinkin aktiviteetteihin. Usein vettähylkivä vaate on riittävä mikäli ei aio viettää montaa tuntia vesisateessa.
- Haittapuolet  
Vettähylkivä vaate kestää vain vesikuuroja eikä siis kunnon jatkuvaa vesisadetta

Katso kaikki vettähylkivät vaatteet →
image
Meidän sadetakit hengittävät

Hyvä sadetakki tarvitsee hyvän ilmanvaihdon. Sen vuoksi jopa hengittävät sadetakit on usein varusteltu ilmanvaihto-vetoketjuilla kainaloissa. Meidän sadehousuissamme ilmanvaihto-vetoketjut on sijoitettu lahkeiden ulkosivuille.

image
Teipatut saumat kestävät vettä

Saumat ovat sadevaatteiden heikko kohta, koska neula aiheuttaa pieniä reikiä kankaaseen kun sitä ommellaan ja niistä vesi pääsee sisään. Meidän vedenpitävissä vaatteissa on teipatut saumat, jotta niistä on saatu täysin vedenpitäviä.

image
Vetoketjut jotka pitävät sateen ulkopuolella

Jotta vaate ei päästä vettä läpi, niin siinä täytyy olla myös vettähylkivät vetoketjut. Vedenpitävien tuotteidemme vetoketjut on tarkasti valittu jotta ne kestävät mahdollisimman korkeaa vedenpainetta ja tuotteet on usein myös varusteltu suojaläpällä vaatteen sisäpuolelta.

Sadetakkimme lajiteltuna korkeimmasta vesipilarista alhaisimpaan

Aphex Pro Jacket

Vesipilari: 30 000 mm

Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h

Kestävin kuoritakkimme - suunniteltu äärimmäisiin sääolosuhteisiin. - Vedenpitävä Hypershell® Pro-kalvo - Täysin teipatut saumat - Vahvistetut osat alttiiksi joutuvilla alueilla - DWR-käsitelty lisäämään vedenhylkivyyttä - Kypärän päälle sopiva huppu - Tasku hissilipulle Rescue ominaisuus: - Sisäänommeltu Recco® heijastin Aphex Pro Jacket on kestävin kuoritakkimme, joka on suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin. Se on valmistettu täysin veden- ja tuulenpitävästä Hypershell® Pro -kalvostamme, ja siinä on erinomainen ilmanvaihto ja kestävä kuorikangas. Kaikki yksityiskohdat on valittu kestämään ankarimmatkin sääolosuhteet, kaikki vetoketjut ovat YKK® Vislon/Aquaguardia ja alttiiksi joutuvat alueet on vahvistettua kangasta. Takki on varustettu Recco®-heijastimella, joka mahdollistaa etsimisen hätätilanteissa, sivutuuletuksella ja kypärän päälle sopivalla hupulla. Helma on säädettävissä kiristysnyörillä ja hihansuut tarranauhalla täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Aphex Pro on uskomattoman monipuolinen kuoritakki; retkeilyyn ja vaelluksille ympäri vuoden tai teknisenä kuoritakkina rinteessä talvella.
Lue lisää ›
Aphex Pro Jacket
breathable
Hengittävyys 4/5
Normaalista korkean intensiteetin aktiviteetteihin
windproof
Tuulenpitävyys 5/5
Kestää myrskyä
durable
Kestävyys 4/5
Kestävyys normaalista korkeaan

Cyclone Rescue Jacket 2.0

Vesipilari: 20 000 mm

Hengittävyys: 20 000 g/m²/24h

Vedenpitävä ja erittäin hyvin hengittävä kuoritakki, joka on suunniteltu kestämään kurjempaakin säätä. - Vedenkestävä Hypershell® Pro membrane-kalvo - 4-suuntaiset joustavat stretch-osat - Ilmanvaihtovetoketjut kainaloissa - Kypärän päälle sopiva huppu - Säädettävä kaulus - Säädettävät hihansuut tarrakiinnityksellä - Helma säädettävissä kiristysnauhalla - DWR-käsitelty lisäämään lian- ja vedenhylkivyyttä Päivitetyt 2.0 ominaisuudet - Tasku hissilipulle - Syvemmät käsitaskut - Säädettävä kaulus - Päivitetty istuvuus Rescue ominaisuus - Sisään ommeltu Recco® heijastin Cyclone Rescue Jacket on vedenkestävä, tuulenpitävä ja erittäin hyvin hengittävä 3-kerroksinen kuoritakki. Siinä on täysin teipatut saumat, vettähylkivät vetoketjut, DWR-käsittely ja laadukas Hypershell® Pro membrane-kalvo joiden ansiosta takki sopii hyvin vaativiin sääolosuhteisiin. Sen 4 suuntaan joustava kangas takaa hyvän liikkumivapauden, ja säädettävät hihansuut ja alahelma varmistavat mukavan istuvuuden. Sisäänommeltu Recco®-heijastin helpottaa avun tarpeessa olevan löytymistä hätätilanteessa. Cyclone Rescue on myös varustettu kaksisuuntaisilla tuuletusvetoketjuilla kainaloissa, jotka viilentävät nopeasti intensiivisen toiminnan aikana. Kypärän päälle sopiva huppu, säädettävä CollarOpt™ myrskykaulus ja hissilipputasku tekevät tästä kuoritakista täydellisen valinnan ympärivuotiseen käyttöön.
Lue lisää ›
Cyclone Rescue Jacket 2.0
breathable
Hengittävyys 5/5
Korkean intensiteetin aktiviteetteihin
windproof
Tuulenpitävyys 5/5
Kestää myrskyä
durable
Kestävyys 4/5
Kestävyys normaalista korkeaan

Whisper Jacket

Vesipilari: 20 000 mm

Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h

Hiljainen kuin kuiskaus – vedenpitävä kuoritakki kaikkiin sateisen sään seikkailuihin. - Vedenpitävä Hypershell® Pro -kalvo - Täysin teipatut saumat - Tuuletusvetoketjut kainaloissa - 4-suuntaan joustavaa materiaalia olevat stretch-osat - Kypärän päälle sopiva huppu - Hissilippu-tasku - DWR-käsitelty lisäämään veden ja lian hylkivyyttä Whisper Jacket on 3-kerroksinen kuoritakki, jossa on täysin teipatut saumat ja vedenpitävä Hypershell® Pro -kalvo, joka varmistaa, että pysyt kuivana seikkailun aikana. Siinä on kypärän päälle sopiva huppu ja useita säilytystaskuja, mukaan lukien tasku hissilipulle ja vetoketjullinen sisätasku. 4-suuntaan joustavaa stretch-materiaalia olevat osat tekevät siitä sekä hiljaisen että mukautuvan, kun taas DWR-viimeistely parantaa vedenhylkivyyttä. Kaksisuuntaiset tuuletusvetoketjut kainaloissa yhdessä rintataskujen kanssa joissa on verrkomateriaali sisällä luovat optimaalisen ilmanvaihdon intensiivisen toiminnan aikana. Säädettävä helma kiristysnyörillä ja säädettävät hihansuut tarjoavat täydellisen, räätälöidyn istuvuuden.
Lue lisää ›
Whisper Jacket
breathable
Hengittävyys 4/5
Normaalista korkean intensiteetin aktiviteetteihin
windproof
Tuulenpitävyys 5/5
Kestää myrskyä
durable
Kestävyys 4/5
Kestävyys normaalista korkeaan

Typhoon Jacket

Vesipilari: 20 000 mm

Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h

Typhoon Jacket on täysin vedenpitävä ja hengittävä 2,5-kerroksinen kuoritakki. Minimalistisessa mallissa ei ole tehty kompromisseja eri ominaisuuksien, kuten sivuilla olevan ilmanvaihdon, vetoketjullisten käsitaskujen, säädettävän hupun ja vetoketjullisen rintataskun, suhteen. Tämä kevyt takki pakkautuu omaan taskuunsa – täydellinen valinta sateisina päivinä.
Lue lisää ›
Typhoon  Jacket
breathable
Hengittävyys 4/5
Normaalista korkean intensiteetin aktiviteetteihin
windproof
Tuulenpitävyys 4/5
Kestää voimakasta tuulta
durable
Kestävyys 3/5
Normaali kestävyys

Silence Proshell Jacket

Vesipilari: 20 000 mm

Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h

Hiljainen kumppanisi kurjaan säähän – vedenpitävä kalvo ja 4-suuntaan joustava stretch-materiaali mukavuuden takaamiseksi. - 3-kerroksinen kuoritakki - Täysin teipatut saumat - Vedenpitävä Hypershell® Pro -kalvo - 2-suuntaiset tuuletusvetoketjut käsivarsien alla - DWR-käsitelty lisäämään vedenhylkivyyttä Silence Proshell Jacket on 3-kerroksinen kuoritakki, jossa on täysin teipatut saumat ja vedenpitävä Hypershell® Pro-kalvo, joka takaa täydellisen suojan sateelta ja kosteudelta. Tämän 4-suuntaisen joustonsa ansiosta tämä takki on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja hiljaisuutta. Käsivarsien alla olevat 2-suuntaiset tuuletusvetoketjut tuulettavat ja tarjoavat uskomattoman mukavuuden. Siinä on useita käteviä taskuja, jotka pitävät arvoesineet mukana, ja DWR-käsittely parantaa vedenhylkivyyttä. Silence Proshell -takki on myös säädettävissä helmasta, hihansuista ja hupusta, joten voit mukauttaa istuvuutta maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi.
Lue lisää ›
Silence Proshell Jacket
breathable
Hengittävyys 4/5
Normaalista korkean intensiteetin aktiviteetteihin
windproof
Tuulenpitävyys 4/5
Kestää voimakasta tuulta
durable
Kestävyys 4/5
Kestävyys normaalista korkeaan

Monsoon Jacket

Vesipilari: 10 000 mm

Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h

Pidempi, hyvin istuva kuoritakki ulkoiluun jonka olet aina halunnut! - 2-kerroksinen kuoritakki - Vedenpitävä Hypershell® Performance -kalvo - Täysin teipatut saumat - Tuuletusvetoketjut kainaloissa - Kiristysnyöri vyötäröllä - Kahdeksan taskua - Kypärän päälle sopiva huppu - DWR-käsitelty lisäämään vedenhylkivyyttä Monsoon Jacket on pidempi, 2-kerroksinen kuoritakki, joka on kehitetty kestämään erilaisia sääolosuhteita tinkimättä kuitenkaan tyylistä. Vedenpitävä Hypershell® Performance -kalvo yhdessä täysin teipattujen saumojen, YKK® AquaGuard -vetoketjujen ja DWR-viimeistelyn kanssa auttaa pitämään kosteuden ulkopuolella. Kypärän päälle sopiva huppu on säädettävissä kahteen suuntaan ja siinä on vahvistettu visiiri. Kainaloissa olevat tuuletusvetoketjut mahdollistavat ilmanvaihdon intensiivisen aktiviteetin aikana. Kahdeksan kätevää taskua, mukaan lukien kolme sisätaskua, pitävät henkilökohtaiset tavarasi turvassa kaikkien ulkoiluseikkailujen aikana. Monsoon on monipuolinen takki, joka on ihanteellinen ulkoiluun vaihtelevalla säällä, ja sitä voidaan käyttää joko erillisenä kuoritakkina tai yhdistettynä muiden tuotteiden kanssa eristävänä kerroksena kylmempinä päivinä.
Lue lisää ›
Monsoon Jacket
breathable
Hengittävyys 4/5
Normaalista korkean intensiteetin aktiviteetteihin
windproof
Tuulenpitävyys 5/5
Kestää myrskyä
durable
Kestävyys 4/5
Kestävyys normaalista korkeaan

Sadetakkien toplista

Meidän vedenpitävät housut lajiteltu korkeimmasta vesipilarista alhaisimpaan

Aphex Pro Pants

Vesipilari: 30 000 mm

Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h

Vahvimmat kuorihousumme - suunniteltu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita. - Vedenpitävä Hypershell® Pro -kalvo - Täysin teipatut saumat - Vahvistetut osat alttiiksi joutuvilla alueilla - DWR-käsitelty lisäämään vedenhylkivyyttä - Tuuletusvetoketjut reisissä - Säädettävä vyötärö tarranauhalla - Esimuotoillut polvet - Lahkeensuut säädettävissä vetoketjulla Rescue ominaisuus - Sisäänommeltu Recco® heijastin Aphex Pro Pants ovat kestävimmät kuorihousumme, jotka on suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin. Ne on valmistettu täysin veden- ja tuulenpitävästä Hypershell® Pro -kalvostamme, ja niissä on erinomainen ilmanvaihto ja kestävä kuorikangas. Kaikki yksityiskohdat on valittu kestämään ankarimmatkin sääolosuhteet, kaikki vetoketjut ovat YKK® Vislon/Aquaguardia ja alttiiksi joutuvat alueet on vahvistettu. Housuissa on vetoketjullinen reisituuletus ja Recco®-heijastin, joka mahdollistaa etsimisen hätätilanteissa. Lahkeensuut ovat laajennettavissa vetoketjuilla optimaalisen istuvuuden takaamiseksi laskettelu- tai vaelluskenkien päälle, ja vyötäröä voidaan säätää tarranauhalla. Aphex Pro on uskomattoman monipuolinen kuorihousu; retkeilyyn ja vaelluksille ympäri vuoden tai teknisenä kuoritakkina rinteessä talvella.
Lue lisää ›
Aphex Pro Pants
breathable
Hengittävyys 4/5
Normaalista korkean intensiteetin aktiviteetteihin
windproof
Tuulenpitävyys 5/5
Kestää myrskyä
durable
Kestävyys 4/5
Kestävyys normaalista korkeaan

Typhoon Pants

Vesipilari: 20 000 mm

Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h

Typhoon Pants -housut ovat kevyet, vedenpitävät ja hengittävät zip-up-housut. Minimalistisessa mallissa ei ole tehty kompromisseja eri ominaisuuksien, kuten sivuilla olevien täyspitkien vetoketjujen, joustavan vyötärönauhan ja vetoketjullisten käsitaskujen, suhteen. Typhoon pants -housut ovat täydelliset päällyshousut sateisina päivinä. Ne on helppo pakata omaan taskuunsa.
Lue lisää ›
Typhoon Pants
breathable
Hengittävyys 4/5
Normaalista korkean intensiteetin aktiviteetteihin
windproof
Tuulenpitävyys 4/5
Kestää voimakasta tuulta
durable
Kestävyys 3/5
Normaali kestävyys

Silence Proshell Pants

Vesipilari: 20 000 mm

Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h

Hiljaiset kumppanisi kurjaan säähän – vedenpitävä kalvo ja 4-suuntaan joustava stretch-materiaali mukavuuden takaamiseksi. - 3-kerroksiset kuorihousut - Täysin teipatut saumat - Vedenpitävä Hypershell® Pro-kalvo - Tuuletusvetoketjut reisissä - Lahkeensuut säädettävissä vetoketjulla - Säädettävä vyötärö tarranauhalla - Muotoillut polvet - DWR-käsitelty lisäämään vedenhylkivyyttä Silence Proshell Pants-housut ovat 3-kerroksiset kuorihousut, joissa on täysin teipatut saumat ja vedenpitävä Hypershell® Pro -kalvo, joka takaa täydellisen suojan sateelta ja kosteudelta. Nelisuuntaisen venytyksen ansiosta housut on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja hiljaisuutta. Reisien tuuletusvetoketjut viilentävät ja antavat uskomattoman mukavuuden. Niissä on valmiiksi muotoillut polvet ja säädettävä vyötärö tarranauhalla maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi, ja ne on DWR-käsitelty vedenhylkivyyden parantamiseksi. Lahkeensuut ovat laajennettavissa vetoketjuilla, mikä takaa optimaalisen istuvuuden laskettelu- tai vaelluskenkien päälle.
Lue lisää ›
Silence Proshell Pants
breathable
Hengittävyys 4/5
Normaalista korkean intensiteetin aktiviteetteihin
windproof
Tuulenpitävyys 4/5
Kestää voimakasta tuulta
insulation
Eristävyys 3/5
0 asteesta +10 asteeseen
durable
Kestävyys 4/5
Kestävyys normaalista korkeaan

Cyclone Rescue Pants

Vesipilari: 20 000 mm

Hengittävyys: 20 000 g/m²/24h

Vedenpitävät ja erittäin hengittävät kuorihousut, jotka on suunniteltu selviytymään kaikista säähaasteista. - Vedenpitävä Hypershell® Pro membrane -kalvo - 4-suuntaan joustavat stretch-osat - Tuuletusvetoketjut reisissä - Vahvistetut osat lahkeensuussa - Lahkeensuut säädettävissä vetoketjulla - Säädettävä vyötärö tarranauhalla - Esitaivutetut polvet - DWR-käsitelty lisäämään lian- ja vedenhylkivyyttä Rescue ominaisuus - Sisäänommeltu Recco®-heijastin Cyclone Rescue Pants ovat vedenpitävät, tuulenpitävät ja erittäin hengittävät 3-kerroksiset kuorihousut. Täysin teipatut saumat, vettähylkivät vetoketjut, DWR-käsittely ja edistyksellinen Hypershell® Pro -kalvo takaavat, että nämä housut pitävät sinut kuivana säällä kuin säällä. Reisien tuuletusvetoketjut viilentävät intensiivisen toiminnan aikana, ja fleecevuoratut taskut lisäävät mukavuutta. Sisäänommeltu Recco®-heijastin helpottaa etsimistäsi mikäli joutuisit hätätilanteeseen. Vahvistetut lahkeensuut ovat avattavissa vetoketjuilla ja optimoitu sopimaan hiihtokenkien päälle talvella ja vaelluskenkien päälle kesällä. Esitaivutettu polvimalli ja säädettävä vyötärö tarranauhalla tarjoavat mukautetun istuvuuden. Kaiken kaikkiaan Cyclone Rescue on monipuolinen kuorihousu, joka sopii kaikkiin seikkailuihin ja sääolosuhteisiin.
Lue lisää ›
Cyclone Rescue Pants
breathable
Hengittävyys 5/5
Korkean intensiteetin aktiviteetteihin
windproof
Tuulenpitävyys 5/5
Kestää myrskyä
durable
Kestävyys 4/5
Kestävyys normaalista korkeaan

Sadehousujen toplista

Tavallisia kysymyksiä

Mitä eroa on vettähylkivän ja vedenpitävän välillä? 

Mikä takki ja housut minun pitäisi valita, jos haluan perusasun joka kestää reipasta vesisadetta?

Mikä takki ja housut minun pitäisi valita rankkoihin aktiviteetteihin jotka ovat vettähylkiviä?

Mikä on Hypershell®?

Miksi mahdollisimman korkea vesipilari ei ole aina paras vaihtoehto?

Aion liikkua paljon, mutta haluan silti vedenhylkivyyttä; onko teillä hybridtakkeja?

Haluan takin ihan perus arkeen, mikä olisi hyvä vaihtoehto?

Mitä tarkoitetaan teipatuilla saumoilla ja vedenpitävällä vetoketjulla - ovatko ne tarpeellisia jos takilla on kuitenkin korkea vesipilari?

Pitäisikö minun valita korkeampi vesipilari, jos haluan takin ulkoiluun myrskyisellä säällä?

Vaikuttaako se kuinka paljon käytän vaatetta sen vesipilariin?

En halua kastua takapuolesta tai polvista, kun istun ulkona, mikä tuote tulisi valita?

Tuleeko takista vähemmän vedenpitävä jos kannan reppua?

×