Etsi kategoria, tuote, aktiviteetti...
Kengät

Vedenpitävät ja hengittävät vaatteet

Meidän parhaat sadetakit  Meidän parhaat sadehousut

Suojaus ulkoisilta tekijöiltä on välttämätöntä, kun olet ulkona. Tärkeintä kaikissa sääolosuhteissa on vedenpitävät päällysvaatteet. Vedenpitävä takki ja housut ovat ensimmäinen askel pitämään sinut kuivana, jotta voit keskittyä hauskanpitoon ulkona. Me autamme sinua ymmärtämään kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää oikean takin tai housujen valitsemiseksi.

vattenpelare-cyclone-dark-turquoise-new-size.jpg

Vesipilarin yleiskatsaus  icon-material-waterproof-02.svg

Vesipilarilla, jota kutsutaan myös vesipilaripaineeksi, mitataan kuinka korkeaa vedenpainetta materiaali kestää ennen kuin se päästää veden läpi. Vesipilarillla kuvataan veden paine millimetreinä, jonka materiaali pystyy kestämään ennen kuin vesi imeytyy materiaaliin. Kuvittele, että asetat lasiputken vaatteeseen ja täytät sen vedellä. Kun olet täyttänyt putken vedellä 15 000 mm asti (eli 15 metriä), vesi alkaa imeytymään materiaalin läpi. Silloin vaatteen vesipilari on 15 000 mm.
Vesitiheys (mm)
Sääolosuhde
6 000 – 10 000 mm Kestää kevyttä sadetta, kohtalaista lumisadetta, kevyttä painetta.
11 000 – 15 000 mm Kohtalaista vesisadetta, keskivertaista lumisadetta, kevyttä painetta.
16 000 – 20 000 mm Kestää pitkiä lenkkejä rankassa sateessa, märkää lunta, vähän painetta.
20 000 mm + Kestää rankkaa sadetta, märkää lunta, kovalla paineella.

Testaamme kaikkien vedenkestävien tuotteiden vesipilarin laboratoriossa ja merkitsemme ne vesipilarilla, jotta saat helpon yleiskatsauksen kuinka vedenkestävä tuote on. Se on myös todiste, että tuote on testattu sen vedenpitävyyden osalta. Testaamme myös kaikki tuotteet luonnossa oikeissa sääolosuhteissa ja vaihtelevissa lämpötiloissa ja eri vuodenaikoina jotta voimme taata optimaalisen toiminnallisuuden.

Hengittävyys icon-material-breathable.svg

Vesipilarin tavoin tuotteen hengittävyys mitataan laboratoriossa. Hengittävyys mittaa materiaalin kykyä vapauttaa kehon kosteutta. Se mitataan yksikköinä g/m2/24h, toisin sanoen kuinka monta grammaa nestettä materiaali voi vapauttaa neliömetrin alueelta päivässä. Laboratoriotestaus on hyvä tapa saada mitta hengittävyydestä, mutta se on monimutkaisempaa. Ulkolämpötila, kosteus, aktiivisuus, sade, aurinko, kaikki vaikuttaa siihen, kuinka hyvä vaatteen hengittävyys on. RevolutionRace testaa kaikkien vedenpitävien vaatteiden hengittävyyden myös tosielämässä, luonnossa vaihtelevissa sääolosuhteissa ja eri vuodenaikoina toimivuuden varmistamiseksi.

Miten toimivat vedenpitävät materiaalit jotka hengittävät?  3-layers-construction-fabric.svg

Hengittävät vedenpitävät materiaalit koostuvat seuraavista osista: ulkopinnasta, vedenpitävästä membran-kalvosta, joka on laminoitu sisäpuolelle ja usein kolmannesta materiaalista joka takaa mukavuuden. Pintamateriaalin tehtävänä on olla kestävä ja näyttää hyvältä, se ei ole vedenpitävä, mutta on kuitenkin käsitelty DWR:llä (Durable Water Repellent), joten se ei ime vettä. RevolutionRace käyttää fluorihiilivapaata DWR:ää kaikissa tuotteissaan. Membran-kalvo on vedenpitävä ja pitää kosteuden poissa, kalvossa on mikroskooppisen pieniä reikiä, jotka pitävät vesipisarat ulkopuolella, mutta vapauttavat pienemmät hiukkaset kehon vesihöyrystä. Nämä 3 kerrosta muodostavat 3-kerroksisen rakenteen. On myös 2 kerroksisia tuotteita, joista puuttuu sisin kerros ja niissä on usein löysästi roikkuva vuori vaatteen sisäpuolella. Jotta saadaan tästä entistä monimutkaisempaa, niin on myös 2,5-kerros tuotteita, joissa sisin materiaali on korvattu ohuella filmikalvolla joka painettu itse membran-kalvoon painon säästämiseksi.

 

Waterproof-FI.jpg

What is Hypershell®?  icon-material-insulation-01.svg 

Hypershell® on RevolutionRacen oma tuotemerkki, koottu ilmaisu kaikista materiaaleista jotka olemme itse kehittäneet. Se joka erottaa materiaalit toisistaa on käsite joka tulee sen perässä. Meillä on eri kästteitä eri materiaaleille joilla kaikilla on omat erityiset ominaisuudet. 
• Hypershell® Denim: Puuvilla-vapaa kestävä kangas.
• Hypershell® SS: Vettähylkivä softshell.
• Hypershell® Pro Stetch: Kestävä superjoustava kangas.
Hypershell® membran
Hypershell®-membran löytyy kolmessa eri tasossa: Core, Performance ja Pro. Olemme varustaneet jokaisen RevolutionRace-vaatteen premium Hypershell® membran-kalvolla, joka sopii vaatteen käyttötarkoitukseen ja on optimoitu erilaisiin aktiviteetteihin ja säähän.
• Hypershell® Core 5 - 10 000 mm
• Hypershell® Performance 10 - 15 000 mm
• Hypershell® Pro 15 - 30 000 mm

Mikä on DWR? icon-material-insulation-01.svg 

DWR
RevoutionRace käyttää 100% PFC-vapaata DWR käsittelyä kaikissa tuotteissa.
DWR tulee sanoista Durable Water Repellent. Käsittely estää kangasta kastumasta läpi asti jolloin se tuntuisi raskaalta ja kylmältä ja vaikuttaa näin tuotteen suorituskykyyn. DWR käsittelyn ansiosta vesi helmeilee kankaan pinnalla ja valuu pois. Käsittely heikkenee käytössä lian vuoksi sekä kehonnesteiden takia, jonka vuoksi vaate saattaa jonkin ajan kuluttua tuntua menettäneensä vedenhylkivyyden.
Mikäli huomaat, että vaatteesi imee veden heti itseensä, niin suosittelemme, että ensin peset ja rumpukuivaat tuotteen aktivoidaksesi DWR-käsittelyn. Suosittelemme myös aika ajoin impregnointi käsittelemään tuotteen uudestaan.
Suosittelemme RevolutionRace PFC-vapaata Xtreme H2O impregnointi suihketta.

rain-hypershell-new-size.jpg

Mitä eroa on vedenpitävällä ja vettähylkivällä vaatteella?

Vedenpitävän ja vettähylkivän vaatteen ero on, että vedenpitävässä tuotteesssa on sekä membran-kalvo että DWR käsittely ja sintöidyt saumat. Usein saumat on tiivistetty sisäpuolelta vedenkestävällä teippauksella. Vettähylkivässä vaatteessa on vain DWR-käsittely (Durable Water Resistant) pinnalla ja niistä puuttuu membran-kalvo.
Mitä hyviä ja huonoja puolia näissä kahdessa vaihtoedossa on?
 
Vedenpitävä vaate
Vedenpitävässä vaatteessa on teipatut saumat ja vedenpitävä membran-kalvo sekä vettähylkivä pintakäsittely (DWR). RevolutionRace käyttää hiilifluoridivapaata DWR käsittelyä kaikissa tuotteissa.
+ Edut  
Täysin vedenpitävä vaate on täydellinen sateisiin päiviin tai talvipäiviin kun loska roiskuu. Vedenpitävä vaate pitää sinut kuivana kovassakin sateessa.
- Haittapuolet
Koska kaikissa vedenpitävissä tuotteissa on membran-kalvo, niin ne hengittävät hieman huonommin. Eri membran-kalvot päästävät läpi eri määrän kosteutta ja voit myös aukaista ilmanvaihto-vetoketjut jotta kosteus pääsee ulos, mutta vedenpitävä membran ei ikinä hengitä yhtä hyvin kuin vaate jossa ei ole membaran-kalvoa.

Katso kaikki vedenpitävät vaatteet →
 
Vettähylkivät vaatteet
Vettähylkivissä vaatteissa ei ole membran-kalvoa, mutta niissä on vettähylkivä pintakäsittely (DWR). RevolutionRace käyttää hiilifluoridivapaata DWR käsittelyä kaikissa tuotteissa.
+ Edut
Vettähylkivä vaate hengittää erittäin hyvin ja sopii hyvin rankimpiinkin aktiviteetteihin. Usein vettähylkivä vaate on riittävä mikäli ei aio viettää montaa tuntia vesisateessa.
- Haittapuolet  
Vettähylkivä vaate kestää vain vesikuuroja eikä siis kunnon jatkuvaa vesisadetta

Katso kaikki vettähylkivät vaatteet →
Meidän sadetakit hengittävät

Hyvä sadetakki tarvitsee hyvän ilmanvaihdon. Sen vuoksi jopa hengittävät sadetakit on usein varusteltu ilmanvaihto-vetoketjuilla kainaloissa. Meidän sadehousuissamme ilmanvaihto-vetoketjut on sijoitettu lahkeiden ulkosivuille.

Teipatut saumat kestävät vettä

Saumat ovat sadevaatteiden heikko kohta, koska neula aiheuttaa pieniä reikiä kankaaseen kun sitä ommellaan ja niistä vesi pääsee sisään. Meidän vedenpitävissä vaatteissa on teipatut saumat, jotta niistä on saatu täysin vedenpitäviä.

Vetoketjut jotka pitävät sateen ulkopuolella

Jotta vaate ei päästä vettä läpi, niin siinä täytyy olla myös vettähylkivät vetoketjut. Vedenpitävien tuotteidemme vetoketjut on tarkasti valittu jotta ne kestävät mahdollisimman korkeaa vedenpainetta ja tuotteet on usein myös varusteltu suojaläpällä vaatteen sisäpuolelta.

Sadetakkimme lajiteltuna korkeimmasta vesipilarista alhaisimpaan

couple-in-typhoon-jacket-and-pants-1.jpg

Typhoon Jacket 

Vesipilari: 20 000 mm
Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h

The Typhoon jacket on täysin vedenpitävä ja hengittävä 2,5-kerroksinen kuoritakki. Minimalistisessa mallissa ei ole tehty kompromisseja eri ominaisuuksien, kuten sivuilla olevan ilmanvaihdon, vetoketjullisten käsitaskujen, säädettävän hupun ja vetoketjullisten rintataskujen, suhteen. Tämä kevyt takki pakkautuu omaan taskuunsa – täydellinen valinta sateisina päivinä.

Lue lisää → 
 

 

 

typhoon-jacket_FI.png

Whisper Jacket

Vesipilari: 20 000 mm
Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h

Whisper Jacket on vettähylkivä ja tuulenpitävä kuoritakki, joka on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. FreeFlow-ilmanvaihdon ansiosta Whisper Jacket sopii käytettäväksi yhtä hyvin niin kesäaikaan kuoritakkina kuin talvella alppitakkina. Rintataskun mesh-vuori ja kainaloiden alla olevat ilmanvaihtovetoketjut tarjoavat poikkeuksellisen hyvän ilmankierron intensiivisten aktiviteettien aikana. Huppu on säädettävissä yhdellä kädellä ja vyötäröä voidaan säätää helposti käsitaskun sisäpuolelta käsin. Whisper Jacket -takissa on kaksi rintataskua, yksi hihatasku ja sisätasku; ne kaikki suljetaan vettähylkivällä vetoketjuilla.

Lue lisää → 

whisper-jacket_FI.png

Cyclone Jacket

Vesipilari: 15 000 mm
Hengittävyys: 20 000 g/m²/24h

Cyclone Jacket on vesitiivis, tuulenpitävä ja se hengittää erittäin hyvin. Tässä uudessa 3-kerroksisessa Rescue™-sarjan takissa on paras kalvo, Hypershell® Pro, fluorihiilivapaalla BIONIC-FINISH®ECO-viimeistelyllä, joka tuo lisää vedenpitävyyttä. Takissa on nelisuuntainen jousto tuomassa optimaalista istuvuutta, ja se on täysin teipattu, joten se selviytyy myös äärimmäisistä sääolosuhteista.

Lue lisää → 

 

cyclone-jacket_FI.png

Silence Proshell Jacket 2.0

Vesipilari: 20 000 mm
Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h

Silence Proshell jacket on vedenpitävä, saumoistaan täysin teipattu takki 3-kerroksisesta ja neljään suuntaan joustavasta kankaasta. Teipatut saumat yhdessä Hypershell® Pro -kalvon kanssa tekevät takista vedenpitävän. 4-suuntaisesti joustavassa kankaassa oleva kalvo tekee takista sekä hiljaisen että sileän.

Lue lisää → 
 

silence-proshell-jacket_FI.png

Monsoon Jacket

Vesipilari: 10 000 mm
Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h

Monsoon Jacket on meidän ensimmäinen pitempi monikäyttöinen takki. Suunniteltu kestämään eri sääolosuhteita tyylistä tinkimättä. Kaksi kerroksinen Monsoon Jacket kestää tuulta ja siinä on vedenkestävä Hypershell® Performance membrane PFC-vapaalla BIONIC-FINISH®ECO käsittelyllä ja kaksi vetoketjua kainaloissa antamassa optimaalista hengittävyyttä.

Lue lisää → 

1-monsoon-jacket_FI.png

Sadetakkien toplista

Meidän vedenpitävät housut lajiteltu korkeimmasta vesipilarista alhaisimpaan

typhoon-gif.gif

Typhoon Pants 

Vesipilari: 20 000 mm
Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h

The Typhoon pants -housut ovat kevyet, vedenpitävät ja hengittävät zip-up-housut. Minimalistisessa mallissa ei ole tehty kompromisseja eri ominaisuuksien, kuten sivuilla olevien täyspitkien vetoketjujen, joustavan vyötärönauhan ja vetoketjullisten käsitaskujen, suhteen. Typhoon pants -housut ovat täydelliset päällyshousut sateisina päivinä. Ne on helppo pakata omaan taskuunsa.

Lue lisää → 
 

1-typhoon-pants_FI.png

Silence Proshell Pants 2.0

Vesipilari: 20 000 mm
Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h

Silence Proshell pants -housut ovat vedenpitävät kuorihousut, jotka on valmistettu 4-suuntaisesti joustavasta, 3-kerroksisesta kankaasta. Housujen saumat on teipattu, ja Hypershell® Pro -kalvo pitää olon kuivana kaikissa sääolosuhteissa. Reisien kohdalla olevat ilmankiertoa parantavat vetoketjut tekevät housuista monipuoliset, ja 4-suuntaisesti joustavan materiaalin ansiosta ne ovat hiljaiset ja miellyttävät. Lahkeensuissa olevien vetoketjujen ansiosta housut voi sovittaa hyvin monojen tai vaelluskenkien päälle. 

Lue lisää → 

1-silence-proshell-pants_FI.png

Cyclone Rescue Pants

Vesipilari: 15 000 mm
Hengittävyys: 20 000 g/m²/24h

Cyclone Pants housut ovat veden- ja tuulenpitävät ja hengittävät kuorihousut. Teipatut saumat, YKK Aquaguard vetoketjut ja PFC vapaa Bionic finish eco- käsittely takaavat, että nämä housut pitävät sinut kuivana. Hengittävä Hypershell® Pro materiaali yhdistettynä reisien tuuletusvetoketjuihin ovat täydellinen ominaisuus hikoillessasi. Cyclone Pants housut ovat osa Rescue® Sarjaa ja varusteltu RECCO® heijastimilla, joiden avulla olet turvassa mäissä ja metsässä.

Lue lisää → 

cyclone-pants_FI.png

Sadehousujen toplista

Tavallisia kysymyksiä

icon-arrow-angle-right.svg Mitä eroa on vettähylkivän ja vedenpitävän välillä? 

Vettähylkivät vaatteet on valmistettu siten, että kangas kestää vettä jossain määrin, mutta ei täysin. Kestää esim kevyttä sadetta tai lunta.

Vettähylkivät vaatteet joissa on hydrofobinen DWR-käsittely, hylkivät vettä, jotta kangas ei päästä sadetta heti läpi. Sopii käytettäväksi esim sadekuuroilla.

Vedenpitävät vaatteet kestävät kovaa sadetta pidempiä aikoja. Käytä vedenpitäviä vaatteita rankassa vesisateessa tai jos vietät koko päivän lumisateessa.

 

icon-arrow-angle-right.svg Mikä takki ja housut minun pitäisi valita, jos haluan perusasun joka kestää reipasta vesisadetta?

Tuotteen valinta riippuu aktiviteetista ja budjetista. 

1. Typhoon Jacket & Pants (Vesipilari 20 000 mm/10 000g/m2/24h) 
Kevyt sekä helposti päälle puettava sateisina päivinä. Minimaalinen ulkonäkö ei silti vaikuta tuotteen ominaisuuksiin, kuten kokopitkä vetoketju housujen sivuissa sekä tuuletusvetoketjut takin kainaloissa. Täysin vedenkestävä ja hengittävä asu on täydellinen valinta ottaa mukaan minne vaan, sillä sen voi kätevästi pakata tuotteen omaan taskuun!

2. Silence Proshell Jacket & Pants (Vesipilari 20 000 mm/10 000g/m2/24h)
Hyvä perusvaihtoehto. Täysin vedenpitävä asu jossa on teipatut saumat, ok hengittävyys ja sekä takissa että housuissa on ilmanvaihtovetoketjut.

3. Whisper Jacket & Pants (Vesipilari 20 000 mm/10 000g/m2/24h) 
Suunniteltu monikäyttöiseksi, joka sopii niin kesän vaelluksiin kuin talven lasketteluihin. Sekä takki että housut ovat täysin vedenpitäviä ja niissä on teipatut saumat ja hengittää hyvin.

4. Cyclone Jacket & Pants (Vesipilari 15 000 mm/20 000g/m2/24h)
Korkean suorituskyvyn omaava kuoriasu joka kestää vaativissa olosuhteissa. Kestää pitkiä aikoja jatkuvassa sateessa ja samalla hengittää erittäin hyvin. Täysin vedenpitävä, teipatut saumat ja ilmanvaihto-vetoketjut sekä takissa että housuissa. Cyclone on hyvä jokapaikan asu joka sopii esim vuoristoon vuoden ympäri.

 

icon-arrow-angle-right.svg Mikä takki ja housut minun pitäisi valita rankkoihin aktiviteetteihin jotka ovat vettähylkiviä?

Jos on kyseessä reipas kävely ulkona tai pyöräretki eikä ulkona sada kaatamalla, niin usein vettähylkivä takki ja housut ovat paras vaihtoehto. Vettähylkivä takki ilman membran-kalvoa hengittää huomattavasti paremmin kuin vedenpitävä, mutta se kestää silti sadekuuroja kiitos PFC-vapaan DWR käsittelyn joka tekee vaatteesta vettähylkivän. Koska vettähylkivissä vaatteissa ei ole membran-kalvoa, niin ne päästävät veden läpi pitkäaikaiselle sateelle altistuessa. Valitse vettähylkivä vaate rankkoihin aktiviteetteihin, kun sää on vaihteleva tai selkeä.

1. Trail Jacket 
Vettähylkivä softshell joka sopii rankkoihin aktiviteetteihin. Vettähylkivät ja hegittävät erittäin hyvin.

2. Hiball Jacket & Pants
Fleecevuorattu softshell asu. Sopii talvikauteen ja kylmiin päiviin, kun vaatimuksena on vedenhylkivyys.

3. RVRC GP Jacket & Pants
Erittäin kestävä asu hyvällä hengittävyydellä. Saat asusta vieläkin vettähylkivämmän käsittelemällä sen vahvistetu osat, kuten hartiat, hupun, polvet ja takapuolen meidän lämpövahalla.

 

icon-arrow-angle-right.svg Mikä on Hypershell®?

Hypershell® on vedenpitävä hengittävä membran-kalvo, jota löytyy kolmessa eri mallissa:

Hypershell® Core 5 000 - 10 000mm
Hypershell® Performance 10 000 - 15 000 mm
Hypershell® Pro 15 000 - 30 000mm

 

icon-arrow-angle-right.svg Miksi mahdollisimman korkea vesipilari ei ole aina paras vaihtoehto?

Mitä korkeampi vesipilari, sitä tiiviimpi on myös vaate joka puolestaan vaikuttaa sen hengittävyyteen. Jos kyseessä on rankka aktiviteetti, niin vaate pienemmällä vesipilarilla tai vettähylkivä vaate ilman membran-kalvoa antaa paremman hengittävyyden ja siirtää kosteuden nopeammin. Suunnittele siksi aktiviteettisi yhdessä vedeneristystarpeen mukaan.

 

icon-arrow-angle-right.svg Aion liikkua paljon, mutta haluan silti vedenhylkivyyttä; onko teillä hybridtakkeja?

Ilman muuta! Hybrid Jacket kestää kevyttä sadetta, samalla kun ilmanvaihto-osat selässä ja kainaloissa lisäävät hengittävyyttä intensiivisten aktiviteettien aikana.

Mikäli haluat paremmin vettähylkivän hybridtakin, niin suosittelemme Hyper Jacket-takkia. Täysin teipattu takki, jossa on 15.000mm Hypershell® membran-kalvo takin yläosassa ja hengittävää stretch-materiaalia alaosassa.

 

icon-arrow-angle-right.svg Haluan takin ihan perus arkeen, mikä olisi hyvä vaihtoehto?

Sekä meidän vedenkestävät takit että vettähylkivät takit ovat hyvä vaihtoehto sinulle joka haluat suojaa sateelta ja kosteudelta. Jos haluat takin, joka kestää rankkojakin sateita, niin valitse vedenpitävä takki kuten Silence Proshell Jacket tai Cyclone Jacket. Jos et aio olla ulkona monta tuntia putkeen koiranilmassa, niin silloin riittää vettähylkivä HiBall Jacket tai Hyper jacket.

 

icon-arrow-angle-right.svg Mitä tarkoitetaan teipatuilla saumoilla ja vedenpitävällä vetoketjulla - ovatko ne tarpeellisia jos takilla on kuitenkin korkea vesipilari?

Jotta vaatteesta saadaan täysin vedenpitävä, niin vaaditaan saumoilta enemmän kuten niiden tiivistämisen esimerkiksi vedenkestävällä teipillä vaatteen sisäpuolelta. Myös vetoketjujen tulee olla vedenpitävät, jotta vesi ei pääse vaatteen sisään. Usein edes kaikkein parhaat vedenpitävät vetoketjut eivät ole 100% vedenpitäviä, mutta me käytämme YKK Aquaguard vetoketjuja meidän Pro malleissa. Suosittelemme siksi, että säilytät arkoja tavaroita vaatteen sisätaskuissa.

 

icon-arrow-angle-right.svg Pitäisikö minun valita korkeampi vesipilari, jos haluan takin ulkoiluun myrskyisellä säällä?

Huomioi, että kova tuuli vaikuttaa paineeseen ja siihen kuinka nopeasti vesi imeytyy vaatteisiin. Suosittelemme siksi, että valitset korkeamman vesipilarin, mikäli suunnittelet ulkoilua kovassa tuulessa ja tuiskeessa.

Suosittelemme:
Cyclone Jacket
Cyclone Pants

 

icon-arrow-angle-right.svg Vaikuttaako se kuinka paljon käytän vaatetta sen vesipilariin?

Se kuinka paljon käytät tuotetta ei vaikuta membran-kalvon ominaisuuksiin, mutta toisaalta DWR-käsittely voidaan joutua uusimaan ajan myötä. DWR-käsittely kuluu käytössä ja pesussa. Suosittelemme RevolutionRacen omia PFC-vapaita DWR-kyllästyksiä.

 

icon-arrow-angle-right.svg En halua kastua takapuolesta tai polvista, kun istun ulkona, mikä tuote tulisi valita?

Jos tiedät, että joudut istumaan tai polvistumaan märällä alustalla metsässä tai muualla, niin suosittelemme valitsemaan housut joissa on vähintään 15 000 mm vesipilari.

Suosittelemme:

Typhoon Pants Vesipilari 20k/10k
Silence Proshell Pants 2.0 Vesipilari 20k/10k
Cyclone Pants Vesipilari 15k/20k

 

icon-arrow-angle-right.svg Tuleeko takista vähemmän vedenpitävä jos kannan reppua?

Kannatpa raskasta tai kevyempää reppua, niin paine repusta joka tulee hartioille vaikuttaa siihen kuinka helposti vesi pääsee materiaalin sisään. Valitse siksi takki jossa on korkea vesipilari kun kannat reppua.

×