Ilmainen toimitusvaihtoehto yli 100€ ostoksille & 30 päivän ilmainen palautusoikeus
Ruotsalaista suunnittelua & laatua
4,6 tähteä 5:stä yli 600 000 arvostelua
Cart icon
Naiset
Miehet
Asusteet
Oppaat
Tarjoukset
image

Pysy lämpimänä eristävien
vaatteiden avulla

Riippumatta siitä, mikä aktiviteettisi on -  lämpimänä pysyminen on aivan yhtä tärkeää kuin mukavuus tai hauskanpito! Lämpimänä pysyminen on itse asiassa turvallisuuskysymys. Jatka lukemista, niin saat arvokasta tietoa lämmöneristyksestä kylmällä säällä!

Untuva vai synteettinen materiaali

Erilaiset aktiviteetit ja säät vaativat erityyppisen lämmöneristyksen. Sekä untuvatäytteellä että synteettisellä täytteellä on omat hyvät ja huonot puolensa, joista kannattaa ottaa selvää, kun miettii vaatetusta seuraavaa seikkailua varten.

image

Untuvaeriste

Untuva ei ole sama asia kuin höyhenet. Se on luonnonmateriaali, joka toimii eristävänä kerroksena linnun höyhenten ja ihon välissä ja jolla on erinomaiset lämmitys- ja tuuletusominaisuudet. Valmistusvaiheessa untuvasta muodostetaan ryppäitä, jotka sekä vangitsevat lämpimän ilman että päästävät ilman kulkemaan lävitseen, jotta sinulle ei tule liian kuuma. Untuvavaatteet ovat myös "höyhenenkevyitä", ja ne tarjoavat joustavuutta, mukavuutta ja kevyen olon koko päiväksi. Untuvavaatteet sopivat optimaalisesti kuiviin olosuhteisiin. Untuvavaatteiden huono puoli on se, että niiden kuivuminen kestää kauemmin eivätkä ne hylji kosteutta niin tehokkaasti. Untuvavaatteiden lämmityskykyä kuvataan usein niiden fill power -arvon avulla.

Tutustu untuvavaatteisiimme ›

image

Synteettinen eriste

Synteettinen eriste on tehty synteettisistä kuiduista, joista muodostetaan samankaltaisia ryppäitä kuin untuvavaatteissa. Tämä tarkoittaa sitä, että synteettinen eriste toimii samalla tavalla kuin untuva ja estää lämpöä karkaamasta liian kauas kehostasi. Synteettisistä materiaaleista valmistetut vaatteet ovat joskus hieman painavampia kuin untuvavaatteet, mutta ne kestävät paljon paremmin kosteutta ja myös kuivuvat nopeammin. 50-100 g/m² on useimmiten riittävä eristys välikerrosvaatteille, kun taas 100-200 g/m² pitää sinut lämpimänä myös todella kylminä päivinä.

 

Tutustu synteettisiin vaatteisiin ›

Pikakatsaus

Untuvatakit
Luonnonmateriaali, joka pitää olosi lämpimänä, kevyenä ja tuuletettuna.
Edut
+ Säilyttää lämmön
+ Kevyt
+ Eristää erittäin hyvin
Haittapuolet
- Hylkii kosteutta huonosti
 
Synteettiset takit
Intensiivisempiä aktiviteetteja varten tehty materiaali, joka pitää sinut lämpimänä ja kuivuu nopeammin.
Edut
+ Kestää kosteutta paremmin
+ Kuivuu nopeammin
+ Tehokas korkean intensiteetin aktiviteeteissa
Haittapuolet  
- Painaa enemmän kuin untuva
image

Mikä on fill power?

Fill power -arvo kuvaa untuvavaatteissa sitä, miten tehokkaasti vaate pitää lämpöä painoonsa nähden. Toisin sanoen kyse on laadusta. Korkeampi fill power -arvo tarkoittaa sitä, että takki tuntuu ilmavammalta ja lämpimämmältä, kun untuvaryppäät ovat täysin laajentuneet vaatteen sisällä. Yleinen vinkki on etsiä takki, jonka fill power -arvo on vähintään 550. Silloin takki on sekä lämpimämpi että mukavampi.

Mikä on fill weight eli täytteen paino?

Untuvavaatteiden fill weight eli täytteen paino kuvaa sitä, miten paljon untuvaa tuote sisältää. Aivan kuten fill power -arvolla, myös täytteen painolla on tärkeä rooli untuvatuotteen lämmittävyydessä ja mukavuudessa. Täytteen paino antaa viitteen siitä, miten pehmeä tai kiinteä tuote on, kuten myös siitä, miten helposti pakkautuva se on. Kevyt untuvatakki on helpommin pakkautuva, kun taas painavampi untuvatakki on lämpimämpi.

Eristävät vaatteet - ehdotuksemme

image

Lämpimin untuva temeratur-varmast.svg

Igloo Jacket
Fill power -arvo: 660
Täytteen paino: 292,2g koossa Medium (miesten)

IGLOO™ Jacket on RevolutionRacen valikoiman lämpimin takki ja siinä on napakasti istuva untuvaeristys, joka pitää olosi miellyttävänä ja mukavana ollessasi seikkailemassa urbaanissa ympäristössä tai laskettelemassa rinnettä alas. Suuri irrotettava huppu sopii käytettäväksi kypärän kanssa ja lukuisat taskut sisältävät rinnekorttitaskun, sisätaskun, kaksi fleecevuorillista käsienlämmittelytaskua ja kaksi rintataskua. Upotetut resorit pitävät kylmän ilman ulkopuolella ja untuvaeristys pitää olosi lämpimänä myös kaikkein kylmimpinä päivinä.

Tutustu Igloo Jacket ›

image

Lämpimin synteettinen temeratur-varmast.svg

Outdoor Parka

Outdoor Parka on suunniteltu kestämään talven vaativampia sääolosuhteita. Nopeasti kuivuva, synteettinen Hyperloft™ täyte tekevät tästä vuorillisesta takista lämpimän ja mukavan. Jopa yhdeksän kätevää taskua jotka antavat säilytystilaa ja mahdollisuuden lämmittää kylmiä käsiä. Takissa on DWR-käsittely lisäämässä vedenhylkivyyttä ja suuren hupun voi säätää istumaan täydellisesti.

Tutustu Outdoor Parka ›

image

Lämpimämpi untuva temeratur-varmare.svg

Flex Down Jacket
Fill power -arvo: 650
Täytteen paino: 100g koossa Medium (miesten)

Flex Down jacket on valmistettu 4-suuntaisesta joustavasta stretch-materiaalista joka tekee siitä erittäin mukavan ja mukautuvan eri seikkailuihin. Täyte on RDS-sertifioitua untuvaa ja takki on DWR-käsitelty ja näin ollen vettähylkivä. Varusteltu kolmella vetoketjullisella ulkotaskulla ja kahdella suurella sisätaskulla.

Tutustu Flex Down Jacket ›

image

Lämpimämpi synteettinen temeratur-varmare.svg

Helix Mallisto

Helix Mallisto on suunniteltu talven aktiviteetteihin: täydellinen talvivaelluksiin ja muihin talvilajeihin. Kaikissa malliston tuotteissa on Hyperloft™ eristys ja ovat vedenkestäviä. Ne on varusteltu useilla taskuilla, kuten hissilippu-taskulla takin ja anorakin hihassa. Ilmanvaihto kainaloissa ja kypärän päälle sopiva huppu takissa antaa loistavat mahdollisuudet nauttia talven aktiviteeteista. Housujen säädettävät lahkeet antavat myös hyvän istuvuuden sekä vaelluskenkien että monojen kanssa.

Tutustu Helix Mallisto ›

image

Lämmin untuva temeratur-varm.svg

Helium Down Jacket
Fill power -arvo: 650
Täytteen paino: 96g koossa Medium (miesten)

Helium Down Jacket on kevyt takki RDS-sertifioidulla untuvatäytteellä. Tämä on monipuolinen takki, helposti pakattava ja lämmittää erinomaisesti suhteessa painoonsa. Sopii monenlaiseen aktiviteettiin.

Tutustu Helium Down Jacket ›

image

Lämmin synteettinen temeratur-varm.svg

Radical Insulate Vest

Radical Insulate Vest on erittäin kevyt, eristävä liivi, jossa on synteettinen täyte ja joustavat sivut mukavalla fleecevuorella. Siinä on säädettävä helma kiristysnyörillä ja kaksi vetoketjullista käsitaskua. DWR-viimeistely suojaa sinua kevyemmiltä sadekuuroilta. Käytä sitä eristävänä välikerroksena tai mukavan t-paidan tai fleecen päällä lämpötilasta riippuen.

Tutustu Radical Insulate Vest ›

Osta miesten talvitakkeja ›Osta naisten talvitakkeja ›


Parhaiten myyvät eristävät vaatteet

Tavallisia kysymyksiä

×