Etsi tuote

 

RevolutionRacein-oppaat

Ohjeet housujen valintaan

Meidän housujen valintaoppaamme avulla löydät ulkoiluhousut, jotka sopivat täydellisesti sinulle ja seikkailuihisi. Housujen valikoimassamme on jotakin jokaiselle, halusitpa sitten lähteä vaeltamaan, kalastamaan tai painimaan karhujen kanssa.

Ohjeet housujen valintaan  → 

Takkiopas

Meidän takkiopas auttaa sinua löytämään sopivan takin seuraavaan seikkailuusi. Kevyestä kuoritakista lämpimiiin untuvatakkeihin tai vaellustakkeihin - meiltä löydät takit kaikkiin tarpeisiin.

Takkiopas  → 

Kerrospukeutumisopas

Aiotpa saavuttaa vuorenhuiput, painia karhujen kanssa tai kävellä ulkona koiran kanssa, niin meiltä löydät täydelliset vaatteet seikkailuihisi! Pysy lämpimänä näiden yksinkertaisten vinkkien avulla!

Kerrospukeutumisopas   

Talvisääopas

Lumessa leikkiessä kastuu ja tulee kylmä. Valitse siksi päällikerros joka on vedenpitävä ja eristävä kerros jonka ansiosta ruuminlämpö ei pääse laskemaan.


Talvisääopas  

Mittataulukko & koko-opas

Oikealla koolla on merkitystä. Opi mittaamaan koon löytymiseksi ennen kuin tilaat vellushousut tai muut ulkoiluvaatteet. 

Mittataulukko & koko-opas  

Vaatteiden hoito

Olet siis ostanut ulkoiluvaatteita - mitä teet nyt? Ota selvää miten peset, kuivaat, käsittelet ja pidät huolta vaatteistasi, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään. 

Vaatteiden hoito  

×