Etsi tuote

 

RevolutionRacein-oppaat

Ohjeet housujen valintaan

Meidän housujen valintaoppaamme avulla löydät ulkoiluhousut, jotka sopivat täydellisesti sinulle ja seikkailuihisi. Housujen valikoimassamme on jotakin jokaiselle, halusitpa sitten lähteä vaeltamaan, kalastamaan tai painimaan karhujen kanssa.

Ohjeet housujen valintaan  → 

Takkiopas

Meidän takkiopas auttaa sinua löytämään sopivan takin seuraavaan seikkailuusi. Kevyestä kuoritakista lämpimiiin untuvatakkeihin tai vaellustakkeihin - meiltä löydät takit kaikkiin tarpeisiin.

Takkiopas  → 

Sääopas

Sää on aina otollinen RevolutionRace vaatteissa!


Sääopas  

Kerrospukeutumis-
opas

Aiotpa saavuttaa vuorenhuiput, painia karhujen kanssa tai kävellä ulkona koiran kanssa, niin meiltä löydät täydelliset vaatteet seikkailuihisi! Pysy lämpimänä näiden yksinkertaisten vinkkien avulla!

Kerrospukeutumisopas   

Vesipilari - opas vedenkestäviin vaatteisiin

Suojaus ulkoisilta tekijöiltä on välttämätöntä, kun olet ulkona. Tärkeintä kaikissa sääolosuhteissa on vedenpitävät päällysvaatteet. Vedenpitävä takki ja housut ovat ensimmäinen askel pitämään sinut kuivana, jotta voit keskittyä hauskanpitoon ulkona. Me autamme sinua ymmärtämään kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää oikean takin tai housujen valitsemiseksi.

Vedenpitävyysopas 

Mittataulukko & koko-opas

Oikealla koolla on merkitystä. Opi mittaamaan koon löytymiseksi ennen kuin tilaat vellushousut tai muut ulkoiluvaatteet. 

Mittataulukko & koko-opas  

Vaatteiden hoito

Olet siis ostanut ulkoiluvaatteita - mitä teet nyt? Ota selvää miten peset, kuivaat, käsittelet ja pidät huolta vaatteistasi, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään. 

Vaatteiden hoito  

×