Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille
Pidennetty palautusaika 31.01.24 asti
4,6 tähteä 5:stä yli 520 000 arvostelua
Etsi kategoria, tuote, aktiviteetti...
Cart icon
Naiset
Miehet
Asusteet
Tarjoukset
Oppaat

 

RevolutionRacein-oppaat

image

Ohjeet housujen valintaan

Meidän housujen valintaoppaamme avulla löydät ulkoiluhousut, jotka sopivat täydellisesti sinulle ja seikkailuihisi. Housujen valikoimassamme on jotakin jokaiselle, halusitpa sitten lähteä vaeltamaan, kalastamaan tai painimaan karhujen kanssa.

Ohjeet housujen valintaan  → 

image

Takkiopas

Meidän takkiopas auttaa sinua löytämään sopivan takin seuraavaan seikkailuusi. Kevyestä kuoritakista lämpimiiin untuvatakkeihin tai vaellustakkeihin - meiltä löydät takit kaikkiin tarpeisiin.

Takkiopas  → 

image

Lämpimät kelit

Lue meidän vinkit oikeista varusteista ennen kuin suuntaat vaeltamaan, kiipeilemään tai kävelylle lämpimänä kesäpäivänä. Näiden vinkkien avulla voit todella nauttia ympäröivästä luonnosta ja olla läsnä hetkessä, kun varusteet pitävät olosi mukavana.

Lämpimät kelit  → 

image

Vesipilari - opas vedenkestäviin vaatteisiin

Vedenpitävä takki ja housut ovat ensimmäinen askel pitämään sinut kuivana, jotta voit keskittyä hauskanpitoon ulkona. Me autamme sinua ymmärtämään kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää oikean takin tai housujen valitsemiseksi.

Vedenpitävyysopas 

image

Kerrospukeutumis-
opas

Aiotpa saavuttaa vuorenhuiput, painia karhujen kanssa tai kävellä ulkona koiran kanssa, niin meiltä löydät täydelliset vaatteet seikkailuihisi! Pysy lämpimänä näiden yksinkertaisten vinkkien avulla!

Kerrospukeutumisopas   

image

Eristävät vaatteet

Tarvitsetko apua päättäessäsi, valitsetko synteettisen vai untuvaeristyksen ulkovaatteisiisi? Tutustu näkemyksiimme vaatteiden erilaisten eristysten plussista ja miinuksista!

Eristävät vaatteet  

image

Mittataulukko & koko-opas

Oikealla koolla on merkitystä. Opi mittaamaan koon löytymiseksi ennen kuin tilaat vellushousut tai muut ulkoiluvaatteet. 

Mittataulukko & koko-opas  

image

Vaatteiden hoito

Olet siis ostanut ulkoiluvaatteita - mitä teet nyt? Ota selvää miten peset, kuivaat, käsittelet ja pidät huolta vaatteistasi, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään. 

Vaatteiden hoito  

×