Ilmainen toimitusvaihtoehto yli 100€ ostoksille & 30 päivän ilmainen palautusoikeus
Ruotsalaista suunnittelua & laatua
4,6 tähteä 5:stä yli 610 000 arvostelua
Cart icon

 

RevolutionRacein-oppaat

image

Ohjeet housujen valintaan

Meidän housujen valintaoppaamme avulla löydät ulkoiluhousut, jotka sopivat täydellisesti sinulle ja seikkailuihisi. Housujen valikoimassamme on jotakin jokaiselle, halusitpa sitten lähteä vaeltamaan, kalastamaan tai painimaan karhujen kanssa.

Ohjeet housujen valintaan  → 

image

Takkiopas

Meidän takkiopas auttaa sinua löytämään sopivan takin seuraavaan seikkailuusi. Kevyestä kuoritakista lämpimiiin untuvatakkeihin tai vaellustakkeihin - meiltä löydät takit kaikkiin tarpeisiin.

Takkiopas  → 

image

Kerrospukeutumis-
opas

Aiotpa saavuttaa vuorenhuiput, painia karhujen kanssa tai kävellä ulkona koiran kanssa, niin meiltä löydät täydelliset vaatteet seikkailuihisi! Pysy lämpimänä näiden yksinkertaisten vinkkien avulla!

Kerrospukeutumisopas   

image

Eristävät vaatteet

Tarvitsetko apua päättäessäsi, valitsetko synteettisen vai untuvaeristyksen ulkovaatteisiisi? Tutustu näkemyksiimme vaatteiden erilaisten eristysten plussista ja miinuksista!

Eristävät vaatteet  

image

Mittataulukko & koko-opas

Oikealla koolla on merkitystä. Opi mittaamaan koon löytymiseksi ennen kuin tilaat vellushousut tai muut ulkoiluvaatteet. 

Mittataulukko & koko-opas  

image

Vaatteiden hoito

Olet siis ostanut ulkoiluvaatteita - mitä teet nyt? Ota selvää miten peset, kuivaat, käsittelet ja pidät huolta vaatteistasi, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään. 

Vaatteiden hoito  

×