Ilmainen toimitusvaihtoehto yli 100€ ostoksille & 30 päivän ilmainen palautusoikeus
Ruotsalaista suunnittelua & laatua
4,6 tähteä 5:stä yli 620 000 arvostelua
My Pages icon
Cart icon
image

Vaatteiden hoito

Olet todennäköisesti ollut vastaavissa tilanteissa – matkalla kotiin maastojuoksulenkiltä tai retkeilyreitiltä, hikisenä ja mudan peittämänä. Kuinka puhdistaa vaatteet parhaiten ja huolehtia niistä pitkällä tähtäimellä? Se voi kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta noudata aina vaatteiden hoito-ohjemerkkien ohjeita, koska ne auttavat säilyttämään vaatteen muodon ja toiminnallisuuden pidempään. Näin pidennät myös vaatteen käyttöikää ja saat  enemmän aikaa nauttia suosikkivaattestasi. Tämä on fiksua sekä lompakollesi että ympäristölle. Katso alla olevasta oppaastamme lisää vinkkejä siitä, kuinka pestä ja hoitaa ulkoiluvarusteesi kuten ammattilainen.

6 nopeaa hoitovinkkiä RevolutionRace-vaatteillesi

 

Grament_care_wash.svg

Pese harvemmin

Älä pese toiminnallisista materiaaleista valmistettuja vaatteita liian usein, koska se aiheuttaa vaatteen liian nopeaa kulumista.
 

 

garment care icons_wash with similar colors.svg

Pese muiden samanväristen vaatteiden kanssa

Pese uudet vaatteet muiden samanväristen vaatteiden kanssa välttääksesi värjäytymistä.

 

Garment_care_zip_up.svg

Sulje vetoketjut

Sulje vetoketjut, napit tai tarranauhat ennen pesua ja käytä mietoa, ympäristöystävällistä pesuainetta.

Garment_care_fabric_softener.svg

Älä käytä huuhteluainetta

Vältä huuhteluaineen käyttöä, äläkä koskaan käytä huuheteluainetta kuorivaatteisiin tai muihin DWR-käsiteltyihin vaatteisiin, koska huuhteluaine tukkii kankaan huokoset ja heikentää sen hengittävyyttä. 

Garment_care_light-bulb.svg

Muista nämä

Yritä pyyhkiä lika ja muta vaatteesta pesemisen sijaan. Älä koskaan silitä tuotetta, sillä tekninen materiaali kärsii lämmöstä. 

 

Grament_care_tumble_dry.svg

Älä rumpukuivaa ellei tarvetta

Kaikki tuotteet joissa on DWR käsittely tulee rumpukuivata alhaisessa lämpötilassa jotta käsittely aktivoituu uudestaan, kun taas muita tuotteita ei tulisi rumpukuivata. Näin pidämme huolta ympäristöstämme ja säästämme energiaa. 

Hoitovinkkejä joillekin yleisimmille tuotteillemme ja mallistoillemme

image

Vedenpitävät ulkoiluvaatteet 

Vedenpitävissä housuissa ja takeissa on premium-luokan Hypershell® Pro ™- tai Hypershell® Performance ™ -kangas, niissä on teipatut saumat ja ne on valmistettu toiminnallisista materiaaleista. Älä pese niitä, ellei se ole todella välttämätöntä. Tällä tavalla pidennät vedenpitävien vaatteidesi vettähylkivää ominaisuutta ja vaatteen käyttöikää.

image

Softshell-materiaaleista valmistetut ulkoiluvaatteet

Softshell-ulkoiluvaatteissamme on vettähylkivä Hypershell® Core -kangas ja ne on valmistettu toiminnallisista materiaaleista. Softshell-vaatteiden vettähylkivät ominaisuudet kuluvat ajan myötä, joten niiden pesemistä liian usein tulisi välttää.

image

Bambualusvaatteet

icon-checkmark.svg  Bambubokserit ja hipsterit voidaan pestä 60 °C:ssa, mutta tummat kuviot säilyttävät värinsä paremmin, kun ne pestään 40 °C:ssa.

icon-checkmark.svg  Ei saa kuivata kuivausrummussa, koska bambulla on taipumusta kutistua ja kuumuus voi vahingoittaa materiaalin joustavuutta.

image

Peruskerrokset ja t-paidat, jotka on valmistettu bambu- tai villasekoitteista

icon-checkmark.svg  Koska villasta tai bambusta valmistetut vaatteet ovat luonnollisesti antibakteerisia ja hajuttomia, niitä ei tarvitse pestä niin usein kuin muita vaatteita. Monesti riittää, että tuuletat niitä ulkona jonkin aikaa.

icon-checkmark.svg  Villa tulee pestä 30 °C:ssa, mieluiten villalle tai herkille materiaaleille tarkoitetulla pesuohjelmalla.

icon-checkmark.svg  Älä käytä rumpukuivausta, koska villa ja bambu ovat alttiita kutistumaan.

image

Fleecet, hupparit, collegehousut ja muut välikerrosvaatteet

icon-checkmark.svg  Pese nurja puoli ulospäin nyppyyntymisen välttämiseksi.

icon-checkmark.svg  Fleecet ja muut välikerrosvaatteet tulee pestä muiden samanväristen vaatteiden kanssa 40 °C:ssa.

icon-checkmark.svg  Anna välikerrosvaatteiden kuivua itsestään – älä koskaan kuivaa niitä kuivausrummussa tai silitä niitä.

image

Toiminnalliset ulkoilufarkut

Ulkoilufarkkumme on valmistettu toiminnallisesta, vettähylkivästä Hypershell® Denim ™ -kankaasta. Kankaan vettähylkivät ominaisuudet kuluvat ajan myötä, joten vältä pesemästä niitä liian usein.

image

Puuvilla-/polyesterisekoitetta olevat ulkoiluvaatteet 

Nordwand- ja RVRC GP-mallistomme housuissa, takeissa ja shortseissa  on vettähylkivä Hypershell® Reinforced ™ -kangas ja ne on valmistettu puuvilla-/polyesterisekoitemateriaalista yhdistettynä muihin toiminnallisiin materiaaleihin. Kuten kaikissa toiminnallisista materiaaleista valmistetuissa vaatteissa, vähemmän on enemmän, mitä tulee vaatteiden pesemiseen.

image

Ulkoiluvaatteita untuvatäytteellä / synteettisellä täytteellä

Aito ja synteettinen untuva on eroteltu ja tasaisesti sijoitettu koko tuotteeseen. Pese tuote vain kun se on välttämätöntä ja rumpukuivaa matalassa lälmpötilassa yhdessä tennispallojen kanssa jonka ansiosta täyte pysyy kuohkeana eikä paakkaudu vain tiettyihin kohtiin. Eikö sinulla ole rumpukuivaajaa? Siinä tapauksessa suosittelemme, että ravistelet tuotetta ja lyöt varovaisesti eri kohdista, niin että untuva/synteettinen untuva jakautuu tasaisesti.

image

Noudata näitä ohjeita, kun puhdistat RevolutionRace kengät

1. Harjaa ensin kengät kuivalla kenkäharjalla. Harjaa koko kenkä aloittaen kengän päältä jatkaen alaspäin. 
2. Käytä lämmintä vettä ja mietoa puhdistusainetta (tiskiainetta / pyykinpesuainetta) yhdessä pehmeän harjan kanssa. Aloita jälleen kengän päältä ja jatka puhistusta alaspäin. 
3. Irrota kengännauhat ja pese ne miedosssa puhdistusaineessa. 
4. Huuhtele kengät haalealla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla tai pyyhkeellä.
5. Anna ilmakuivata 

Vinkki:

icon-arrow-angle-right.svg  Riippuen siitä kuinka paljon kenkiä käytät ja kuinka likaiset ne ovat: yritä puhdistaa ne usein, jolloin ne kestävät pidempään. 
icon-arrow-angle-right.svg  Mikäli sinulla ei ole kenkäharjaa, niin voit käyttää myös apuna hammasharjaa.
icon-arrow-angle-right.svg  Irrota pohjallinen ja mahdollisesti TrimToFit pohjallinen ennen puhistusta, puhdista myös pohjalliset edellä mainittujen ohjeiden mukaan. 
icon-arrow-angle-right.svg  Kun puhdistat kenkiä, niin täytä ne paperilla tai käytä kenkälestiä jotta kengät pitävät luonnollisen muotonsa.

Miten voit parantaa vedenpitävyyttä

Kun huomaat, että ulkoiluvaatteesi vettähylkivä pinta on alkamassa kulua, suosittelemme, että käsittelet vaatteen PFC-vapaalla Xtreme H2O waterproofing spray -suihkeella tai RevolutionRace Heat Wax -vahalla. Suihketta voidaan käyttää koko vaatekappaleessa, mutta vahaa ei tule käyttää joustavissa paneeleissa, koska joustavat materiaalit ovat herkkiä lämmölle. Housujen ja shortsien joustavat paneelit sijoitetaan yleensä takamukseen, polvien eteeen ja taakse sekä lahkeiden alaosaan. Takkien joustavat alueet on valmistettu mustasta kankaasta. Vaaleat vaatteet tyypillisesti tummuvat vahasta ja mitä tummempi väri, sitä vettähylkivämpi vaatteesta tulee. 

×