Etsi tuote

 

 

Lupauksemme

 

 

 

Kaikella tuotetulla on viime kädessä jonkinlainen vaikutus ympäristöön, ja kuten minkä tahansa muun teollisuuden, myös vaateteollisuuden on tehtävä kaikkensa minimoidakseen jalanjälkensä. Mutta yrityksenä tai teollisuutena emme voi tehdä tätä yksin. Kaikkien, niin hallitusten, viranomaisten kuin yksityishenkilöiden, on kannettava kortensa kekoon varmistaaksemme, että voimme pelastaa planeetan seuraaville sukupolville. Hyväksymme täysin sen, että meidän on työskenneltävä ahkerasti ja väsymättä kehittyäksemme ja että meillä on pitkä tie edessämme. Lupaamme sinulle, että pyrimme tekemään ympäristövaikutuksestamme mahdollisimman vähäisen ja pyrimme tulemaan paremmiksi joka päivä.

 


 

 

Vastuullinen tuotanto - ja toimitusketju

 

Olemme toimineet vuosien ajan yhteistyössä muutamien maailman parhaimpien tavarantoimittajien kanssa ja työskentelemme jatkuvasti heidän kanssaan parantaaksemme tuotteitamme ja tehdäksemme valmistusprosessista entistä tehokkaamman. Valmistamme vaatteemme pääosin Kiinassa ja Vietnamissa ja vierailemme säännöllisesti tehtaissa varmistaaksemme, että työolot, palkat ja jätehuolto ovat kunkin maan lakien ja käytännesääntöjen mukaisia. Noudatamme luonnollisesti EU:n asettamia rajoituksia vaarallisille kemikaaleille vaatteissa ja tekstiileissä, ja vuodesta 2019 alkaen tuotteemme eivät sisällä haitallisia PFC-yhdisteitä.

Suunnittelemme vaatteemme Ruotsissa ja myymme tuotteemme ilman välikäsiä suoraan kuluttajille. Hallitsemalla koko tuotantoketjua - suunnittelusta ja materiaalien hankinnasta toimittajiin ja kuljetuksiin - voimme seurata ympäristöjalanjälkeämme ja jatkaa työtämme sen minimoimiseksi. Lisäksi tämä antaa meille mahdollisuuden pitää hinnat edullisempina.

Ansvarfull produktion1.png

Slow fashion.png

 

Unohda nopea muoti ja toivota hidas muoti tervetulleeksi

 

Yksi parhaimmista asioista, jonka voit kuluttajana tehdä, on ostaa laadukkaita ja kestäviä vaatteita. Käytämme ainoastaan markkinoiden kestävimpiä materiaaleja ja pyrimme tuottamaan korkeimman mahdollisen standardin mukaisia ulkoiluvaatteita. Vaatteita ei testata yksinomaan laboratoriossa - ne testataan myös rankoissa olosuhteissa, haastavassa pohjoismaisessa ilmastossa ja käytämme niitä usein myös itse varmistaaksemme, että ne vastaavat odotuksiamme. 

Monet muut tuotemerkit vaihtavat melkein koko tuotevalikoimansa vuosittain ja päätyvät lopulta heittämään hukkaan jäljellä olevan varastonsa. Meillä sen sijaan suurin osa malleista säilyy ympäri vuoden ja hienosäädämme ja parannamme jatkuvasti malleja asiakkailtamme saadun palautteen perusteella. Vähennämme haaskausta myymällä jokaisen vaatekappaleen mallistostamme ennen sen lakkauttamista. Lisäksi  tuotteemme ovat ajattomia - toisin sanoen, ne eivät mene pois muodista vain siksi, että vuodenaika vaihtuu.

Eläimet - meidän parhaat ystävät

 

Uskomme, että eläimillä on sama oikeus planeettaamme kuin meillä, ja tämä heijastuu menettelytavoissamme.

Untuva
Höyhenpeitteisten ystäviemme vuoksi käytämme vain RDS (Responsible Down Standard) -sertifioitua untuvaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki tuotteissamme käytetty untuva on peräisin hanhista ja ankoista, joita kasvatetaan elintarviketeollisuuden tarpeisiin, ja niitä ei ole kynitty elävinä eikä pakkosyötetty.

Villa
kaikki tuotteissamme käytetty villa on RWS (Responsible Wool Standard) -sertifioitua, mikä varmistaa sen, että lampaita ei ole altistettu  kivuliaalle mulesing-toimenpiteelle ja että lampaita käsitellään oikeudenmukaisesti keritsemisen aikana ja sen jälkeen.

Turkis
Olemme sitoutuneet turkiksettomaan menettelytapaan ja olemme osa kansainvälistä, turkisvapaata Fur Free Retailer -ohjelmaa, mikä tarkoittaa sitä, että tuotteemme eivät sisällä aitoa turkista.

Tässä olemme tänään. Lupaamme sinulle, että huomenna olemme vieläkin parempia.

Vårt-löfte.jpg

×