Ilmainen toimitusvaihtoehto yli 100€ ostoksille & 30 päivän ilmainen palautusoikeus
Ruotsalaista suunnittelua & laatua
4,6 tähteä 5:stä yli 600 000 arvostelua
Cart icon
Naiset
Miehet
Asusteet
Oppaat
Tarjoukset
image

RevolutionRace

Lahjaopas

Lahjapuotiin

image

Ilmainen toimitusvaihtoehto yli 100€ ostoksille & 30 päivän ilmainen palautusoikeus

Valikoidut huippulahjat

Etsitkö lahjaideoita rakkaillesi tai peräti itsellesi?

Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan! Löydä täydellinen lahjaidea isälle, äidille, poikaystävälle, tyttöystävälle tai jollekulle muulle, joka ansaitsee mielestäsi jotain erikoista!

image

Lahjaideoita leiriytyjälle

Harrastatpa sitten leirintää tai luksusretkeilyä, meiltä löydät varusteet seuraavalle matkallesi!

Leiriytyjälle

image

Lahjaideoita laskettelijalle

Pakkasella ja lumella ei ole mahdollisuuksia, kun laskettelijalla on oikeat asusteet!

Laskettelijalle

Kuka ei pitäisi pehmeistä paketeista?

image

Lahjaideoita miehelle

Ehkä poikaystäväsi hakee uutta takkia tulevaa seikkailuretkeä varten? Tarvitseeko isä monikäyttöisiä housuja pitkille metsäkävelyille? Tai kenties sinulla on veli, appiukko, ystävä tai poika, joka haluaisi uudet hansikkaat tai lämpimän myssyn? Katso lähempää - meillä on lahjaideoita kaikille elämäsi miehille!

Miehelle

image

Lahjaideoita naiselle

Etsiikö tyttöystäväsi monikäyttöisiä ja muotoilevia farkkuja? Tarvitseeko äiti mukavia housuja arkiliikuntaan tai vapaa-aikaan luonnossa? Onko sinulla ystävä, sisko, tytär tai anoppi, joka tarvitsee vaatteet huolettomille kävelyille koiran kanssa? Katso tästä lahjaideoita elämäsi naisille!

Naiselle

Etsitkö lahjaideoita, mutta et tiedä, mistä aloittaa?

Älä huoli, me autamme sinua! Lahjaoppaastamme löydät runsaasti vinkkejä siitä, mitä antaa ihmiselle, joka mielestäsi ansaitsee jotain erikoista. Tietenkin valikoimassamme on vaatteita kaikkeen ulkoliikuntaan koiran ulkoiluttamisesta retkeilemiseen, kiipeilemiseen tai melomiseen. Vaatteemme sopivat hienosti myös autotallissa puuhaamiseen tai puutarhan puiden ja pensaiden seassa möyrimiseen! Entä oltuasi koko päivän ulkosalla? Silloin kodikas asu, villasukat ja kuuma kaakao ovat paikallaan. Lahjakaupassamme on jokaiselle jotakin!

Etsikö lahjaideoita ulkoilmaihmisille?

Jos sinä tai rakkaasi pitää luonnossa liikkumisesta yhtä paljon kuin me, hän pitää kaikista lahjoistasi, jotka liittyvät ulkoilmaelämään! Miten olisi kestävät ja monikäyttöiset housut, joissa hän kiipeää tuolle vuorelle tai ylittää tuon virran tarvitsematta tinkiä laadusta? Tai vaikka tuulen- ja vedenpitävä takki retkelle tai arkeen? Koiran kävelyttäminen ulos tarkoitetut vaatteet yllä sujuu hauskemmin, ja pulkkaretki lasten kanssa oikeissa vaatteissa auttaa luomaan mieleenjääviä muistoja! Paras viimeiseksi: vaatteet ovat myös kuuma lahjaidea!

Valmistaudu hyvin ennen lahjojen hankkimista!

Meidän parhaat vinkkimme huolettomaan lahjojen hankkimiseen on hankkia lahjat ajoissa ja olla hyvin valmistautunut. On myös hyvä ottaa selville lahjan saajan käyttämä vaatekoko ja saat apua myös meidän koko-oppaasta! Tarjoamme ilmaisen toimitusvaihtoehdon yli 100€ ostoksille sekä 30 päivän ilmaisen palautuksen. Mutta kun hankit oikean koon jo kerralla, niin rakkaasi pääsee nauttimaan lahjasta samantien ja vältytte turhalta postissa juoksemiselta. 

×