Etsi kategoria, tuote, aktiviteetti...

Joulu

Lahjaopas

Lahjapuotiin

Valikoidut huippulahjat

Etsitkö lahjaideoita rakkaillesi tai peräti itsellesi?

Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan! Löydä täydellinen lahjaidea isälle, äidille, poikaystävälle, tyttöystävälle tai jollekulle muulle, joka ansaitsee mielestäsi jotain erikoista!

Lahjaideoita leiriytyjälle

Harrastatpa sitten leirintää tai luksusretkeilyä, meiltä löydät varusteet seuraavalle matkallesi!

Leiriytyjälle

Lahjaideoita kiipeilijälle

Asusteita, jotka auttavat kiipeämään tuon vuoren huipulle laadusta tinkimättä!

Kiipeilijälle

Lahjaideoita laskettelijalle

Pakkasella ja lumella ei ole mahdollisuuksia, kun laskettelijalla on oikeat asusteet!

Laskettelijalle

Kuka ei pitäisi pehmeistä paketeista?

Lahjaideoita miehelle

Ehkä poikaystäväsi hakee uutta takkia tulevaa seikkailuretkeä varten? Tarvitseeko isä monikäyttöisiä housuja pitkille metsäkävelyille? Tai kenties sinulla on veli, appiukko, ystävä tai poika, joka haluaisi uudet hansikkaat tai lämpimän myssyn? Katso lähempää - meillä on lahjaideoita kaikille elämäsi miehille!

Miehelle

Lahjaideoita naiselle

Etsiikö tyttöystäväsi monikäyttöisiä ja muotoilevia farkkuja? Tarvitseeko äiti mukavia housuja arkiliikuntaan tai vapaa-aikaan luonnossa? Onko sinulla ystävä, sisko, tytär tai anoppi, joka tarvitsee vaatteet huolettomille kävelyille koiran kanssa? Katso tästä lahjaideoita elämäsi naisille!

Naiselle

Etsitkö lahjaideoita, mutta et tiedä, mistä aloittaa?

Älä huoli, me autamme sinua! Lahjaoppaastamme löydät runsaasti vinkkejä siitä, mitä antaa ihmiselle, joka mielestäsi ansaitsee jotain erikoista. Tietenkin valikoimassamme on vaatteita kaikkeen ulkoliikuntaan koiran ulkoiluttamisesta retkeilemiseen, kiipeilemiseen tai melomiseen. Vaatteemme sopivat hienosti myös autotallissa puuhaamiseen tai puutarhan puiden ja pensaiden seassa möyrimiseen! Entä oltuasi koko päivän ulkosalla? Silloin kodikas asu, villasukat ja kuuma kaakao ovat paikallaan. Lahjakaupassamme on jokaiselle jotakin!

Etsikö lahjaideoita ulkoilmaihmisille?

Jos sinä tai rakkaasi pitää luonnossa liikkumisesta yhtä paljon kuin me, hän pitää kaikista lahjoistasi, jotka liittyvät ulkoilmaelämään! Miten olisi kestävät ja monikäyttöiset housut, joissa hän kiipeää tuolle vuorelle tai ylittää tuon virran tarvitsematta tinkiä laadusta? Tai vaikka tuulen- ja vedenpitävä takki retkelle tai arkeen? Koiran kävelyttäminen ulos tarkoitetut vaatteet yllä sujuu hauskemmin, ja pulkkaretki lasten kanssa oikeissa vaatteissa auttaa luomaan mieleenjääviä muistoja! Paras viimeiseksi: vaatteet ovat myös kuuma lahjaidea!

×