Etsi kategoria, tuote, aktiviteetti...
Lapset & nuoret
Kengät
Asusteet
Laukut
Uutuuksia
Bestsellers

Vaellus

Täydellinen tapa ladata pattereita ja saada lisää energiaa on viettää aikaa luonnossa. Oletpa sitten aloittelija tai kokenut vaeltaja, niin me opastamme vaelluksen eri vaiheissa. Parhaasta vaatetuksesta aina siihen miten varautua eri sääolosuhteisiin - toisin sanoen, se mitä sinun tulee tietää tulevia vaelluksia silmällä pitäen!

 Joten mitä sanot; onko aika hankkia inspiraatiota?

Vaelluvaatteiden myyntimenestykset

Patikoi sateessa ilman kastumista

 

Opasta minua!

Miten pukeutua vaellukseen lämpimämmässä säässä

 

Löydä parhaat kesävaatteet!

Kiinnostaako miten pysyä lämpimänä talvivaelluksella?

 

Kyllä, kerro lisää!

Meidän parhaat suositukset vaellukseen

FI-Nordwand@2x.png

FI-gppropants@2x.png

FI-wanderpropants@2x.png

Muita upeita vaellushousuja

Zip-Off Pants

Irrotettavien lahkeiden ansiosta teet hetkessä pitkistä housuista shortsit. Täydelliset vaihtelevaan ilmastoon tai vaelluksen rankempiin osiin.

Typhoon Pants

Istuu täydellisesti tavallisten vaellusvaatteiden päälle ja pitää sinut kuivana sateella. Housut voi pakata niiden omaan taskuunsa ja vievät erittäin vähän tilaa repussa!

 

 Zip-Off Pants.        Typhoon Pants   

Meidän parhaat vaellustakit 

Cyclone Rescue Jacket 2.0

Meidän Cyclone Jacket on sekä tuulen- että vedenpitävä ja hengittää hyvin ilmanvaihtovetokejujen ansiosta. Täydellinen takki kaikenlaiseen säähän.

Hiball Jacket

Tässä takissa on erittäin hyvät hengittävyys ominaisuudet ja siinä on ohut fleecevuori joka tekee siitä täydellisen hieman kylmempiin päiviin. Se on vettähylkivä ja hengittävä; toisin sanoen mahtava valinta vaellukselle. 

 

 Cyclone Jacket        Hiball Jacket 

Pysy lämpimänä koko seikkailun ajan

Illusion Hoodie

Paksu fleece, joka on kestävä ja vartalonmyötäisesti istuva. Erittäin joustava ja sopii erinomaisesti rankempiin vaelluksiin.

Tornado Fleece

Meidän lämpimin Fleece erittäin joustavalla Softshell materiaalilla ja täydellisellä istuvuudella. Tämä fleece on juuri se oikea valinta rankkoihin aktiviteetteihin kylmemmällä säällä.

 

Illusion Hoodie        Tornado Fleece

Nuotion sytyttäminen

Tarvitsetko vinkkejä leiritulen sytyttämisestä vaelluksella tai tutkimusmatkalla? Olemme koonneet ne tänne sinua varten!

Opi sytyttämään tuli

Muista nesteytys, kun patikoit

Haluatko oppia puhdistamaan joki- ja järviveden käyttöä varten? Meillä on sinulle tärkeitä vinkkejä! 

Miten puhdistat veden

Yleisimmät kysymykset


> Mitä minun pitäisi ottaa mukaan yhden päivän vaellukselle?

Pidä aina huolta, että sinulla on ladattu kännykkä mukana, mikäli sinun täytyy soittaa apua onnettomuuden sattuessa. Riippuen missä olet vaeltamassa, niin on myös aina hyvä kertoa jollekin minne olet menossa ja milloin palaat. Mitä pakkaamiseen tulee, niin ei ole ikinä pahitteeksi ottaa mukaan eväslaatikkoa ja termosta jossa on lempi juotavaasi. Mikäli olet epävarma kuinka paljon vettä tarvitset, niin ota aina hieman yläkanttiin. Älä unohda tarkistaa sääennustetta ja ota mukaan extra välikerros tai kuoritakki siltä varalta, jos sää kuitenkin muuttuu. Ja viimeiseksi mutta ei vähäisimmäksi, älä unohda ottaa rakkolaastareita joiden avulla voit pelastaa oman tai kaverisi vaelluksen.

> Miten valitsen oikeanlaiset vaellushousut?

On tärkeää pitää mielessä minkälaisessa ilmastossa ja maastossa tulet vaeltamaan. Millaista säätä on luvattu ja kuinka lämmintä. Kesällä on hyvä, että housuissa on ilmanvaihto-ominaisuus tai vaihtoehtoisesti zip-off mahdollisuus, kun tulee kuuma. Sateisina ja tuulisina päivinä kuorihousut ovat täydellinen valinta, kun taas aurinkoisena kesäpäivänä se olisi liian kuuma vaihtoehto. Kerrospukeutuminen on paras vaihtoehto vaihtelevaan säähän. Kylmemmällä säällä ja miinusasteissa on hyvä olla aluskerrasto joka pitää lämmön lähellä kehoa ja samalla siirtää pois kosteutta. Mikäli sataa tai tuulee erittäin paljon, niin kuorihousut tavallisten vaellushousujen päällä ovat hyvä suoja tuiskua vastaan. Mitkään housut eivät ole sopivat jokaiseen säähän, mutta aluskerrastolla, vaellushousuilla ja kuorihousuilla melkein mikään ei estä sinua nauttimasta seuraavasta seikkailustasi.

> Mitkä ovat hybrid housut?

Hybrid housut ovat housut joissa on vähintään kaksi materiaalia joissa eri materiaalit yhdessä optimoivat housujen toimivuutta. Esimerkkinä voimme ottaa RVRC GP Pro housut, joissa on vahvistettua kangasta, joka on erittäin kestävää ja vettähylkivää ja joustavaa stretch-kangasta, joka tuo mukavuutta ja ilmanvaihtoa.

> Miten pesen vaellus- ja ulkoiluhousut?

Voit pestä housut 40 asteessa. Voit rumpukuivata housut, mutta pidä mielessä, että korkea lämpötila voi vaikuttaa stretch-osiin. Suosittelemme kuitenkin tarvittaessa rumpukuivausta alhaisessa lämpötilassa DWR-ominaisuuden uudelleen aktivoimiseksi. (Veden- ja lianhylkivyys paranee). Ulkoiluhousumme on käsitelty PFC-vapaasti likaa- ja vettähylkiviksi. Käsittely heikkenee pesujen myötä, jonka vuoksi suosittelemme että käytät kyllästys suihketta tai lämpövahaa parantaaksesi ominaisuuden toimivuutta (huomioi, että stretch-kangasta ei tulisi käsitellä lämpövahalla koska se on vaikea saada kankaaseen tasaisesti)

×