Etsi tuote

 

 

Vaatteemme 

 

 

 

Tavoitteemme

 

Me valmistamme kulmakunnan cooleimmat vaatteet.

Ulkoiluvaateteollisuutta riipii dilemma. Liian monet vaatteet eivät kestä päivittäisten ulkoiluaktiviteettien aiheuttamaa kulutusta, ja ne, jotka kestävät, ovat naurettavan kalliita. Me teemme tähän muutoksen valmistamalla kohtuuhintaisia vaatteita, jotka kestävät vuodesta toiseen vaikeimmissakin olosuhteissa.

Tavoitteenamme on tehdä fiksuja ja tyylikkäitä ulkoiluvaatteita, jotka sekä suojaavat säältä että istuvat hyvin. Yhdistämme kestävät, tekniset kalvomateriaalit sekä pehmeät, joustavat stretch-kankaat kosteutta hylkiviin materiaaleihin. Näin luomme monipuolisia ja käytännöllisiä hybridivaatteita, jotka soveltuvat monenlaiseen ulkoiluun. Vaatteita, joita itsekin rakastamme ja käytämme.
 

Vartmal.gif

Vår första produkt.png

 

Meidän ensimmäinen tuote

 

Käytämme vaatteissamme ainoastaan laadukkaita materiaaleja ja vahvistamme kaikki saumat varmistaaksemme, että ne kestävät. Kehittäessämme ensimmäistä tuotettamme, Nordwand-housuja, hylkäsimme näytekappaleet kaksitoista kertaa, sillä emme olleet tyytyväisiä ompeleiden laatuun. (Sanomattakin on selvää, että emme olleet tuolloin tavarantoimittajan helpoimpia asiakkaita. Emme kuitenkaan koskaan uhraisi laatua suosion vuoksi.) Teemme lisäksi tiivisti yhteistyötä yhteisömme kanssa kehittääksemme parempia materiaaleja ja päivittääksemme jo olemassa olevia. 

 

Lue lisää täältä

 

 

Asiakkaiden valinta

 

Tähän päivään mennessä olemme saaneet yli arviota asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteitamme. Monet tulevat takaisin kerta toisensa jälkeen. Luemme jokaisen asiakasarvion ja arvostamme kaikkia kommentteja sosiaalisessa mediassa riippumatta siitä, kannustatko meitä vai annatko parannusehdotuksia. (Kiitos kaikille! Ihan oikeasti.)

costumer chi.jpg

Vi testar på riktigt.png

 

 

Testaamme tosissamme

 

Vaikka vaateteollisuuden normi on tuotteiden testaaminen laboratoriossa, me testaamme vaatteidemme kestävyyttä tosielämän haastavissa olosuhteissa. Monet asiakkaamme ovat käyttäneet housujamme vuosia saamatta niitä kulumaan puhki. Jotkut ovat jopa kiivenneet vaatteissamme yli 6 000 metrin korkeudessa siintäviä vuorenhuippuja. Sinun ei tietenkään tarvitse olla himokiipeilijä tai adrenaliiniaddikti, jotta voisit arvostaa vaatteidemme laatua ja kestävyyttä. Ne toimivat ihan yhtä hyvin niin koiran kanssa leikkiessä, metsässä kävellessä kuin kaupungilla hengaillessa.

Haluatko lukea lisää miten tuotteemme ovat valmistettu?

 

Lue lisää täältä


 

Vaatteemme

 

Tänään Nordwand on edelleen yksi RevolutionRacen parhaiten myytyjä tuotteita, mutta housut ovat saaneet vierelleen suuren valikoiman muita ulkoiluvaatteita, jotka ovat vähintään yhtä hyviä laadultaan. Oletpa menossa vain kävelylle tai vuorikiipeilemään, niin haluamme että tunnet olosi mukavaksi vaatteissamme jotta voit keskittyä olennaiseen - pitämään hauskaa luonnossa. 

Löydä asusi

S_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg

Mahtavat housut!

Olen niin tyytyväinen tähän ostokseen, ihana väri ja joustavan vyötärön ansiosta housut istuvat todella hyvin.

-Stuart R. 

Tutustu paremmin  →

J_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-empty.svg

Täysi kymppi!

Aivan loistavat tuotteet ja palvelu - tilaan varmasti lisää jatkossa!

-Jason G

Tutustu paremmin →

K_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-half.svg

Upeat!

Täydellinen istuvuus, erittäin mukavat ja silti kestävät. Rakastan näitä! Tulen varmasti käyttämään nämä ihan loppuun.

-Kelly M.

Tutustu paremmin →

×