Maksuton lähetys ja 30 päivän ilmainen palautus
Ruotsalaista suunnittelua & laatua
4,6 tähteä 5:stä yli 480 000 arvostelua
Etsi kategoria, tuote, aktiviteetti...
Cart icon
Naiset
Miehet
Asusteet
Tarjoukset
Oppaat
image

Meidän tuotteemme

Pitkäikäinen

Suunnittelemme ja valitsemme materiaalit tuotteen käyttötarkoituksen mukaan. Täydellinen istuvuus, tarvittaessa vahvistuksilla, ylimääräisillä saumoilla alttiissa osissa ja valmistettu materiaaleista, jotka sopivat erilaisiin sääolosuhteisiin ja aktiviteetteihin.
 

Yhteistyö valmistajien kanssa 

Tuotamme tuotteet valmistajien kanssa, jotka ymmärtävät pyrkimyksemme kestävyyteen ja jotka panostavat jokaisen sauman vahvuuteen. Teemme yhteistyötä suoraan valmistajien kanssa ja yhdessä kehitämme tekniikoita, jotka tekevät RevolutionRacen tuotteista maailman kestävimmät.
 

Testaus

Testaamme tuotteitamme jatkuvasti. Jokainen uusi tuote ja tuotantoprosessi testataan laboratoriossa ja tosielämässä työntekijöidemme ja kokeneiden testaajien toimesta
 

Asiakkaan valinta

Teemme myös tiivistä yhteistyötä yhteisömme kanssa kehittääksemme parempia materiaaleja ja päivittääksemme olemassa olevia. Tähän päivään mennessä olemme saaneet yli 488 896 todellista arvostelua asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteitamme, ja monet palaavat kerta toisensa jälkeen. Luemme jokaisen asiakasarvostelun ja arvostamme kaikkia kommentteja, joita saamme sosiaalisen median kautta, olitpa sitten kannustamassa meitä tai ehdottamassa parannuksia. (Kiitos, kaverit! Todellakin.

image
image

Vahvempi lanka voi tehdä kestävän eron

Kun kehitimme ensimmäistä tuotettamme, Nordwand Pants-housua, hylkäsimme näytteet kaksitoista kertaa, koska emme olleet tyytyväisiä langan laatuun. Sanomattakin on selvää, ettemme olleet helpoin asiakas tuolloin, mutta emme koskaan uhranneet laatua tehdäksemme itsestämme suosittuja. Periaate, joka meillä on edelleen voimassa.

Hauska nippelitieto: tiesitkö, että ensimmäiset Nordwand-housumme tulivat palautuksena takaisin? Sen jälkeen otimme tavoitteeksemme aina vastata asiakkaan tarpeisiin. Emme ole tyytyväisiä ennen kuin sinä asiakkaana olet täysin tyytyväinen.

Tuotteen käyttöiän pidentäminen

Tuotteemme kestävät pidempään ja niillä on vähemmän ympäristövaikutuksia asiakkaiden käytössä, jos niitä hoidetaan oikein ja kierrätetään eteenpäin käytön päätyttyä. Olemme päivittäneet kaikki hoito-ohjeemme auttaaksemme asiakkaitamme tässä. Vaikka teemme kaikkemme tehdäksemme kestäviä vaatteita, niin tästä huolimatta ne rikkoutuvat joskus. Yhdenkään asiakkaan ei tulisi hävittää RevolutionRace-tuotetta repeämän tai reiän vuoksi. Se on osa tuotteen historiaa. Se pitäisi vain korjata! Olemme kehittäneet korjaussettejä ja toivomme, että ne ovat pian saatavilla verkkokaupassamme.

image

Tuoteturvallisuus

Tuotteidemme tulee aina olla turvallisia käyttää. Varmistamme sen tiukan kemikaalipolitiikan ja testausprosessien avulla. Vuonna 2019 päätimme olla kokonaan käyttämättä PFC-yhdisteitä (Perfluoratut yhdisteet) materiaaleissamme ja niiden käsittelyissä. PFC on ryhmä kemikaaleja, joita käytetään usein ulkovaatteissa, jotta ne kestävät paremmin vettä ja hylkivät likaa. Tutkimukset ovat kuitenkin dokumentoineet niiden pysyvyyttä luonnossa ja niiden haitallisia vaikutuksia sekä ympäristölle että ihmisille. Erittäin tehokkaana vaihtoehtona käytämme Rudolf Groupin Bionic-Finish Eco -käsittelyä, patentoitua teknologiaa joka ei sisällä fluorihiiliyhdisteitä.

Tuotteissamme ei ole haitallisia PFC-yhdisteitä!
pfc-no-harmful-pfcs-in-our-products.svg

image
image

Nordwand ja RVRC GP Pro Pants-housumme kierrätetystä polyesteristä ja polyamidista

Yhdessä kahden meidän luotettavimpien yhteistyökumppanien kanssa olemme alkaneet valmistaa kahta myydyintä housumalliamme kierrätetystä kankaasta.

“Kompromissien tekeminen laadun ja kestävyyden suhteen ei ollut vaihtoehto.”

Useiden testien ja vastoinkäymisten jälkeen olemme vihdoin luoneet kankaan kierrätetystä materiaalista, joka on yhtä hyvä kuin meidän alkuperäisten RVRC GP Pro ja Nordwand-housujen kangas. Kesäkuussa 2021 lanseerasimme kaksi väriä ja olemme innoissamme asiakkaiden reaktioista.

Löydä asusi

Arvostelut

4.6

Star backgroundStar backgroundStar backgroundStar backgroundStar background
Filled starFilled starFilled starFilled starFilled star

488896

×