Valmistauduuusiin seikkailuihin!

Päivät pitenevät ja lämpenevät, joka tarkoittaa enemmän aikaa ulkoilma aktiviteeteille! Oletpa sitten vaeltamassa, maastopyöräilemässä tai vain kävelyllä, niin sopiva takki tekee päivistäsi paljon mukavammat. Kysyimme asiakkailtamme mitkä ovat heidän suosikki ulkoilutakkinsa kevään ja kesän seikkailuihin - ota selvää mikä takki sopii juuri sinulle!

GPx Pro Jacket - Uutuus!

129 €

Kestävä hybridi takki kevään ja kesän vaelluksille.
Tuulta- ja vettähylkivä Hypershell® rakenne suojaa sinua eri sääolosuhteissa samalla kun strech kangas ja tuuletusvetoketjut takaavat maksimaalisen mukavuuden ja liikkumisvapauden. Voit säätää istuvuuden säädeettävien hihojen, vyötärön ja hupun ansiosta. GPx Pro takki on erittäin hengittävä klassisella anorakki-lookilla - Täydellinen kevään ja kesän aktiviteetteihin.

Hurricane Jacket - Uutuus!

139 €

Soft shell takki vaihteleviin sääolosuhteisiin.
Hurricane on innovatiivinen soft shell takki, joka on valmistettu erittäin hengittävästä tuulta- ja vettä hylkivästä kankaasta, joka yhdessä myrskyhupun kanssa suojaa sinua sateelta ja tuulelta. Fluorocarbon-vapaa DWR käsittely ja hihojen alla olevat ilmanvaihto vetoketjut tekevät Hurricane takista sopivan niin erittäin aktiivisiin kuin rennompiinkin päiviin.

Silence Proshell Jacket

119 €

Veden- ja tuulenkestävä 3-kerroksinen kuoritakki.
Tämä RevolutionRace bestseller on vedenkestävä, täysin teipattu 3-kerroksinen kuoritakki, josta tulee nopeasti sinun suosikkisi. Silence Proshell on erittäin hiljainen ja pehmeä takki joka on valmistettu nelisuuntaisesta strechistä, joka yhdessä ilmanvaihtovetoketjujen kanssa tekevät siitä varman valinnan niin sateisiin kuin aurinkoisiinkin päiviin.

Hybrid Jacket

799 kr

Hengittävä ja käytännöillinen takki jokapäiväiseen käyttöön.
Tämä monipuolinen takki on suunniteltu optimaalisella hengittävyydellä hihojen alla olevien pitkien ilmanvaihtopaneelien ansiosta. Suosittu takana oleva piilotasku tekee Hybrid takista täydellisen jokapäiväiseen käyttöön ja aktiviteetteihin kuten agilityyn, golfiin ja vaelluksille.