RESCUE SERIES

Go Crazy - Stay Safe.

Olemme innoissamme, kun voimme vihdoin esitellä uuden Rescue Sarjamme - Tämä upouusi mallisto on kestävin ja kehitetyin ulkoiluvaatteemme tähän asti! Kaikki tuotteet Rescue Sarjassa on varusteltu RECCO® pelastusjärjestelmällä, jonka avulla sinut voidaan paikantaa ja voit saada adrenaliinin huippuunsa turvallisesti. Olemme kiinnittäneet huomiota käytännöllisyyteen ja innovatiivisiin ratkaisuihin; näin ollen olet valmis seikkailuihin!

Comp 2 Pro Rescue

119 €

The Comp 2 Pro Rescue housut on upouusi ulkohousu, joka on suunniteltu seikkailuihin jotka vaativat erityisen laadukasta varustusta. Nämä innovatiiviset housut ovat tuulen- ja vedenkestävät, kolmekerroksisella vahvistuksilla vedenkestävästä Hypershell® Pro materiaalista, joka varmasti pitää sinut kuivana ja lämpimänä ääriolosuhteissa. Niissä on myös tuultetusvetoketjut pohkeissa ja reisissä, polvisuojataskut ja Recco® heijastimet; Comp 2 Pro Rescue housut ovat valmiit haasteeseen.

Nordwand Pro Rescue

109 €

Norwand Pro Rescue pants on parannettu versio meidän Norwand pro pantseista. Parannetulla DWR käsittelyllä ja tupla ilmanvaihto vetoketjuilla reisissä ja pohkeissa nämä soveltuvat täydellisesti intensiivisiin aktiviteetteihin. Saat täyden liikkumismukavuuden ja suojan tuulta ja vettä vastaan oikein kohdistettujen strechpaneelien ja vahvistusten ansiosta. Norwand pro rescue pants on osa meidän Rescue sarjaamme sisäänrakennetulla RECCO® heijastimella.

GPx Pro Rescue

109 €

GPx Pro Rescue pants on parannettu versio suositusta GPx Pro pantseista, jossa on nyt parannettu DWR käsittely, tupla ilmanvaihto vetoketjut reisissä ja pohkeissa sekä RECCO® heijastin. GPx Pro Rescue on monitoiminen joustava housu, jossa on polvissa, lantiolla ja lahkeensuussa tuulta- ja vettähylkivä pinta. Luotettava ja varma ulkoiluhousu niille, jotka vaativat laatua.

Cyclone Rescue Jacket

169 €

Vedenpitävä ja äärimmäisen hengittävä 3-kerroksinen kuoritakki, joka on varustettu RECCO®-pelastusjärjestelmällä, joka pitää sinut turvassa seikkailujesi aikana. Huolella tasapainotettu sekoitus kulutusta kestäviä ja joustavia materiaaleja yhdessä kypärälle sovitetun hupun kanssa tekevät Cyclonesta varteenotettavan vaihtoehdon niin laskettelurinteisiin kuin vaelluspoluille. Tämä on takki niille, jotka etsivät huippulaatuisia varusteita sovittamattomalla arvolla - Cyclone pitää sinut kuivana kaikissa sääolosuhteissa, vuoden ympäri!