Maksuton lähetys ja 30 päivän ilmainen palautus
Ruotsalaista suunnittelua & laatua
4,6 tähteä 5:stä yli 480 000 arvostelua
Etsi kategoria, tuote, aktiviteetti...
Cart icon
Naiset
Miehet
Asusteet
Tarjoukset
Oppaat

RVRC Seikkailu

Talvileikkejä Sälenissä, Ruotsissa

image

Talviseikkailu vailla vertaa

Jokin aika sitten päätimme, että haluamme testata vaatteitamme rajuissa olosuhteissa ja lähdimmekin talvimaisemiin Fulufjället-tunturille Säleniin pohjoispuolelle. Siellä oli tiedossa niin lumimyrskyjä kuin aurinkoisen kirpeitä pakkaspäiviä. Oikeanlaiset lämmittävät varusteet olivat a ja o, koska majailimme mökissä jossa ei ollut sähköä. Mitä vaatteita suosittelemme? Siirry lukemaan lisää sivun alaosasta!

Parhaat vaatteet talviseikkailuun

Q&A Niclaksen kanssa

Yksi RevolutionRacen perustajista

Mikä oli parasta seikkailussa?

Saimme kokea upeita päiviä Fulufjälletissä! Oli arvokasta saada kokea, millaista on elää ilman sähköä ja vettä, sekä oppia hoitamaan ulkona -20 °C:ssa nukkuvia rekikoiria. Saimme testata sekä uusia että olemassa olevia tuotteita todella kylmällä ja tuulisella säällä ja saimme arvokasta palautetta oppailta, jotka ovat vaatteidemme ahkeria käyttäjiä.

Suosikki vaatteesi?

Pidän todella paljon fleecevuoratusta softshell-setistämme, Hiball-takista ja housuista. Niissä on hyvä tasapaino vedenhylkivyyden, ilmanvaihdon ja eristyksen välillä, ja ne toimivat täydellisesti kylminä päivinä ympäri vuoden. Välikerroksena käytin Fuse Merinovilla -aluskerrastoa ja Trekker Fleeceä ja ne toimi täydellisesti. Kaikkein kylmimpänä päivänä otin käyttöön myös Helium Down Jacket- untuvatakkimme lisäeristykseksi. Ainoa kerta kun palelin oli ulkohuussissa -17°C:ssa (ja iltaisin avannossa saunan jälkeen)!

Hanki Hiball asu

Meidän parhaat vinkit, kun kylmät säät iskee

Kerrospukeutuminen on avain erittäin kylmissä olosuhteissa. Riippuen siitä kuinka kylmä on, niin voit vaihdella kuinka monta kerrosta käytät, mutta suosittelemme aina käyttämään aluskerrastoa, välikerrastoa ja päällyskerrastoa. Pukeudu mieluummin liian lämpimästi, jolloin voit tarvittaessa riisua kerroksia sään mukaan. Aloita näistä kolmesta kategoriasta ja lisää kerros tarvittaessa!

image

Aluskerrasto

Säilytä oikea ruuminlämpö oikeanlaisella aluskerrastolla! Suosittelemme:

icon-snowflake.pngBambooskin +10°C — 0°C
icon-snowflake.pngFuse Merino 0°C — -10°C

BambooskinFuse Merino

image

Välikerrasto

Lisää lämpöä esim hupparin tai fleecen kanssa. Suosittelemme:

icon-snowflake.pngElements asu +10°C — 0°C
icon-snowflake.pngTornado Hoodie 0°C — -10°C

Elements asuTornado Hoodie

image

Kuorikerros

Suojaudu tuulelta ja tuiskeelta meidän kuoriasussa. Suosittelemme:

icon-snowflake.pngWhisper asu vesipilarilla 20 000mm
icon-snowflake.pngCyclone asu vesipilarilla 15 000mm

Cyclone asuWhisper asu

Pysy lämpimänä päästä varpaisiin

Kestävät sukat, hanskat ja lämmittävät pipot; täältä löydät kaikki asusteet joita tarvitset talviseikkailuihin!

Talvivaateopas

Retkemme Fulujälletille koostui kylmistä öistä, tuulisista päivistä ja intensiivisistä aktiviteeteista ja vaatteemme sai todella näyttää, että mihin ne pystyvät.

Minkälaiseen seikkailuun oletkin ryhtymässä, niin varmista aina, että sinulla on laadukkaat, kestävät ja lämmittävät vaatteet joihin voit luottaa. Tutustu meidän oppaaseen löytääksesi oikeanlaiset talvivaatteet juuri sinulle!

Siirry talvisääoppaaseen

Tule mukaan koiravaljakkoajelulle!

Oletko aina haaveillut kiitäväsi läpi talvisten maisemien ja samalla ihailevasi auringonlaskua puiden latvojen taa? Kuunteletko koirien innokasta ulvontaa, kun ne odottavat kärsimättömänä pääsevänsä vauhtiin?

Kyllä, koiravaljakkoajelu oli ehdottomasti bucket-listallamme ja kokemus josta olemme uskomattoman kiitollisia. Katso tämä ihana video meidän päivästämme nelijalkaisten kaverien kanssa - takaamme, että hymy nousee huulillesi.

Koirat on parhaita, eikö? 🐶

image
image

Sen lisäksi, että testasimme vaatteitamme todellisissa olosuhteissa, niin saimme kokea uskomattomia seikkailuja. Suosittelisimmeko talviseikkailua Sälenissä Fulufjället-tunturilla? Ihan 100% kyllä!

×