Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille & 30 päivän ilmainen palautusoikeus
Ruotsalaista suunnittelua & laatua
4,6 tähteä 5:stä yli 510 000 arvostelua
Etsi kategoria, tuote, aktiviteetti...
Cart icon
Naiset
Miehet
Asusteet
Tarjoukset
Oppaat
image

Valmistaudu sadesäähän!

Sää on aina otollinen RevolutionRace vaatteissa!

Älä anna sateen olla esteenä luonnosta nauttimiselle - valitse oikeat vaatteet jotka pitävät sinut kuivana.
Kaikki sadevaatteemme ovat vedenpitäviä eri vesipilarivaihtoehdoilla ja hengittävät eri tavalla. Tärkeintä on, että löydät parhaan juuri omiin tarpeisiisi. 

RevolutionRacen toplista vedenpitävistä vaatteista

Vesipilari ja DWR käsittely

Vesipilari

Vesipilari kertoo paineen millimetreissä jonka materiaali kestää ennen kuin vesi pääsee läpi. Havainnoillistamme tätä lasiputkella joka asetetaan vaatteen päälle ja se täytetään vedellä. Kun putki on täytetty 15 000 mm asti, eli 15 metriin, niin vesi alkaa mennä tuotteen läpi. Tällöin tuotteella on 15 000 mm vesipilari.

Kaikki vedenpitävät tuotteemme on merkitty vesipilarilla, jotta saat helposti käsityksen kuinka vedenpitävä tuote on. Se on todistus, että tuotteen kangas on testattu vedenpitävyyden osalta. RevolutionRace testaa myös kaikki vedenpitävät tuotteet ulkona luonnossa, jotta voimme taata toiminnallisuuden kaikkina vuodenaikoina ja eri sääolosuhteissa. 

100% PFC-vapaa DWR

RevolutionRace käyttää 100% PFC-vapaata DWR käsittelyä kaikissa tuotteissa. DWR tulee sanoista Durable Water Repellent. Käsittely estää kangasta kastumasta läpi asti jolloin se tuntuisi raskaalta ja kylmältä ja vaikuttaa näin tuotteen suorituskykyyn. DWR käsittelyn ansiosta vesi helmeilee kankaan pinnalla ja valuu pois. Käsittely heikkenee käytössä lian vuoksi sekä kehonnesteiden takia. Tämän vuoksi tuote tulee aika ajoin käsitellä uudestaan. Mikäli huomaat, että vaatteesi imee veden heti itseensä, niin suosittelemme, että ensin peset ja rumpukuivaat tuotteen aktivoidaksesi DWR-käsittelyn. Suosittelemme myös aika ajoin käsittelemään tuotteen uudestaan RevolutionRace PFC-vapaalla Xtreme H2O Repelspray

Miten voit parantaa vedenpitävyyttä

Vinkkejä sateisiin päiviin

image

icon-checkmark.svg Hengittävyys ja ilmanvaihto

Myös hiki on kosteutta joka saatta laskea ruumiinlämpöä ja vetää mielen matalaksi. Korkea vesipilari ei ole aina tärkein, kun olet ulkona liikkumassa. On myös tärkeää, että vaate hengittää. Löydä oikea tasapaino juuri sinun tarpeisiin ja aktiviteetteihisi.

image

icon-checkmark.svg Teipatut saumat

Valitse päällysvaate jossa on teipatut saumat ja vedenkestävät vetoketjut. Näistä kohdista tuote on usein kaikkein heikoin ja joista vesi tulee sisään ensin.

image

icon-checkmark.svg Hupun koko

Hyvä huppu on sinun paras ystäväsi rankassa sateessa. Valitse huppu joka on hieman suurempi ja joka suojaa kasvoja kunnolla. On tärkeää, että huppu on säädettävissä ja istuu hyvin myös tuulisella säällä. Lippis hupun alla suojaa usein vielä paremmin.

Sateella ja sateella on eroa

image

Äärimmäisiin aktiviteetteihin jatkuvassa sateessa

Suunniteltu kestämään haastavammatkin olosuhteet, Aphex Pro Jacket ja Pants ovat täysin veden- ja tuulenpitävät ja varusteltu Recco® ilmaisimilla, jotta olet aina löydettävissä. Tarkkaan valitut ykistyiskohdat kuten vedenpitävät YKK® Vislon/Aquaguard vetoketejut, teipatut saumat ja meidän paras membran Hypershell® Pro kalvo hyvällä hengittävyydellä. Tässä on luotettavin kumppanisi tuleviin seikkailuihin vuodenajasta riippumatta!

Vesipilari: 30 000 mm
Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h
Takin paino: 697 g koossa Medium (miesten)
Housujen paino: 635 g koossa Medium (miesten)
Aktiviteetteihin: Tasku hissilipulle, syvemmät taskut, optimoitu kaulus ja päivitetty istuvuus.
 

Katso lisää →

 

image

Kun sataa ja tuulee samaan aikaan

Meidän Whisper asu pitää sinut kuivana aktiviteetista ja vuodenajasta riippumatta. Siinä on meidän paras membran kalvo, Hypershell® Pro (Vesipilari 20 000mm) jonka ansiosta se on veden- ja tuulenkestävä. Housuissa on  vetoketju lahkeensuussa, jonka ansiosta saat ne helposti monojen tai vaelluskenkien päälle. Huppu sopii myös kätevästi kypärän päälle. Kestävä stretch-materiaali tekee kuoriasusta pehmeän ja mukautuvan (ja hiljaisen kuin kuiskaus). FreeFlow™ ilmanvaihto takaa myös hyvän hengittävyyden.

Vesipilari: 20 000 mm
Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h
Takin paino: 575 g koossa Medium (miesten)
Housujen paino: 470 g koossa Medium (miesten)
Aktiviteetteihin: Allround, Vaellus, Koiraurheilu, Kalastus, Talviurheilu, Maastopyöräily
 

Katso lisää →

 

image

Kun taivas yllättäen aukeaa

Meidän Typhoon takki ja housut ovat vedenpitävät, hengittävät ja erittäin kevyet. Ne voi pakata helposti omaan taskuunsa, joten ne ovat täydellinen valinta pakata mukaan reissuun, jos sää pääsee yllättämään. Kun sade alkaa, niin otat vain esiin Typhoon asun ja puet vaatteiden päälle. Housuissa on kokopitkä vetoketju lahkeen sivussa jonka ansiosta saat ne jalkaan muutamassa sekunnissa!
Lue lisää meidän mallistoista → 

Vesipilari: 20 000 mm
Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h
Takin paino: 376 g koossa Medium (miesten)
Housujen paino: 298 g koossa Medium (miesten)
Aktiviteetteihin: Allround, Kalastus, Koiraurheilu, Vaellus
 

Katso lisää →

 

image

Jatkuva rankkasade joka ei ota loppuakseen

Cyclone on suunniteltu äärimmäisiin sääolosuhteisiin. Se on veden- ja tuulenpitävä ja hengittää erittäin hyvin. Siinä on meidän paras membran-kalvo, Hypershell® Pro, ja PFC-vapaa BIONIC-FINISH®ECO käsittely. Takki on nelisuuntaista stretch-materiaalia, joka antaa optimaalisen istuvuuden. Se on täysin teipattu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita.
Lue lisää meidän mallistoista →

Vesipilari: 20 000 mm
Hengittävyys: 20 000 g/m²/24h
Takin paino: 680 g koossa Medium (miesten)
Housujen paino: 540 g koossa Medium (miesten)
Aktiviteetteihin: Tasku hissilipulle, syvemmät taskut, optimoitu kaulus ja päivitetty istuvuus.
 

Katso lisää →

 

image

Kävely kevyessä sateessa

Silence Proshell 2.0 on takki jonka valitset useimmin on sitten kyseessä mikä tahansa aktiviteetti. Teipatu saumat yhdessä Hypershell® Pro membran-kalvon kanssa tekevät takista vedenpitävän. Nelisuuntaisen stretchin ansiosta takki on hiljainen ja muotoutuu hyvin liikkeen mukaan. Nyt takkia on päivitetty parannellulla materiaalilla ja vedenkestävillä YKK vetoketjuilla.

Vesipilari: 20 000 mm
Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h
Takin paino: 650 g koossa Medium (miesten)
Housujen paino: 474  g koossa Medium (miesten)
Aktiviteetteihin: Talviurheilu, Kalastus, Koiraurheilu, Maastopyöräily, Vaellus, Allround
 

Katso lisää →

 

image

Sadekuuroihin

Monsoon Jacket on pitempi monikäyttöinen takki, joka on suunniteltu kestämään kurjempaakin säätä. Se on varusteltu tuulen- ja vedenkestävällä Hypershell® Performance membran-kalvolla ja siinä on PFC-vapaa BIONIC-FINISH®ECO käsittely. Kaikki vetoketjut ovat YKK® AquaGuard ja teipattu, jotta kosteus pysyy ulkona.

Vesipilari: 10 000 mm
Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h
Takin paino: 814 g  koossa Medium (naiset)
Aktiviteetteihin: Vaellus, Allround, Urban, Kalastus, Vuorikiipeily, Koiraurheilu
 

Katso lisää →

 

×