Etsi tuote

Valmistaudu sadesäähän!

Sää on aina otollinen RevolutionRace vaatteissa!

Älä anna sateen olla esteenä luonnosta nauttimiselle - valitse oikeat vaatteet jotka pitävät sinut kuivana.
Kaikki sadevaatteemme ovat vedenpitäviä eri vesipilarivaihtoehdoilla ja hengittävät eri tavalla. Tärkeintä on, että löydät parhaan juuri omiin tarpeisiisi. 

RR:n toplista vedenpitävistä vaatteista

Vesipilari ja DWR käsittely

Vesipilari

Vesipilari kertoo paineen millimetreissä jonka materiaali kestää ennen kuin vesi pääsee läpi. Havainnoillistamme tätä lasiputkella joka asetetaan vaatteen päälle ja se täytetään vedellä. Kun putki on täytetty 15 000 mm asti, eli 15 metriin, niin vesi alkaa mennä tuotteen läpi. Tällöin tuotteella on 15 000 mm vesipilari.

Kaikki vedenpitävät tuotteemme on merkitty vesipilarilla, jotta saat helposti käsityksen kuinka vedenpitävä tuote on. Se on todistus, että tuotteen kangas on testattu vedenpitävyyden osalta. RevolutionRace testaa myös kaikki vedenpitävät tuotteet ulkona luonnossa, jotta voimme taata toiminnallisuuden kaikkina vuodenaikoina ja eri sääolosuhteissa. 

100% PFC-vapaa DWR

RevolutionRace käyttää 100% PFC-vapaata DWR käsittelyä kaikissa tuotteissa. DWR tulee sanoista Durable Water Repellent. Käsittely estää kangasta kastumasta läpi asti jolloin se tuntuisi raskaalta ja kylmältä ja vaikuttaa näin tuotteen suorituskykyyn. DWR käsittelyn ansiosta vesi helmeilee kankaan pinnalla ja valuu pois. Käsittely heikkenee käytössä lian vuoksi sekä kehonnesteiden takia. Tämän vuoksi tuote tulee aika ajoin käsitellä uudestaan. Mikäli huomaat, että vaatteesi imee veden heti itseensä, niin suosittelemme, että ensin peset ja rumpukuivaat tuotteen aktivoidaksesi DWR-käsittelyn. Suosittelemme myös aika ajoin käsittelemään tuotteen uudestaan RevolutionRace PFC-vapaalla Xtreme H2O Repelspray

Miten voit parantaa vedenpitävyyttä

Vinkkejä sateisiin päiviin

icon-checkmark.svg Hengittävyys ja ilmanvaihto

Myös hiki on kosteutta joka saatta laskea ruumiinlämpöä ja vetää mielen matalaksi. Korkea vesipilari ei ole aina tärkein, kun olet ulkona liikkumassa. On myös tärkeää, että vaate hengittää. Löydä oikea tasapaino juuri sinun tarpeisiin ja aktiviteetteihisi.

icon-checkmark.svg Teipatut saumat

Valitse päällysvaate jossa on teipatut saumat ja vedenkestävät vetoketjut. Näistä kohdista tuote on usein kaikkein heikoin ja joista vesi tulee sisään ensin.

icon-checkmark.svg Hupun koko

Hyvä huppu on sinun paras ystäväsi rankassa sateessa. Valitse huppu joka on hieman suurempi ja joka suojaa kasvoja kunnolla. On tärkeää, että huppu on säädettävissä ja istuu hyvin myös tuulisella säällä. Lippis hupun alla suojaa usein vielä paremmin.

Sateella ja sateella on eroa

Kävely kevyessä sateessa

Silence ProShell on takki jonka valitset useimmin on sitten kyseessä mikä tahansa aktiviteetti. Teipatu saumat yhdessä Hypershell® Pro membran-kalvon kanssa tekevät takista vedenpitävän. Nelisuuntaisen stretchin ansiosta takki on hiljainen ja muotoutuu hyvin liikkeen mukaan. Nyt takkia on päivitetty parannellulla materiaalilla ja vedenkestävillä YKK vetoketjuilla.

Vesipilari: 15 000 mm
Hengittävyys: 8 000 g/m²/24h
Takin paino: 650 g koossa Medium (miesten)
Aktiviteetteihin: Talviurheilu, Kalastus, Koiraurheilu, Maastopyöräily, Vaellus, Allround

Takin hinta: 119 €
Housujen hinta: 109 €

 

Katso lisää →

 

Sadekuuroihin

Monsoon Jacket on pitempi monikäyttöinen takki, joka on suunniteltu kestämään kurjempaakin säätä. Se on varusteltu tuulen- ja vedenkestävällä Hypershell® Performance membran-kalvolla ja siinä on PFC-vapaa BIONIC-FINISH®ECO käsittely. Kaikki vetoketjut ovat YKK® AquaGuard ja teipattu, jotta kosteus pysyy ulkona.

Vesipilari: 10 000 mm
Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h
Takin paino: 814 g  koossa Medium (naiset)
Aktiviteetteihin: Vaellus, Allround, Urban, Kalastus, Vuorikiipeily, Koiraurheilu

Takin hinta: 149 €

 

Katso lisää →

 

×