Tietoa yrityksestä

Seuraavassa yritämme kuvailla eroja meidän ja muiden yritysten välillä. Internetin ja sosiaalisen median avulla voimme hallita koko toimitusketjua ja unohtaa myymälät. Näin voimme myös tarjota asiakkaille paremman hinnan, laadukkaammat tuotteet ja löytää nopeammin tuotteet, joista asiakas on kiinnostunut. Ajattelu on auttanut meitä saavuttamaan Facebook success story 2016- ja Boråsin vuoden yritys 2016 -palkinnot.

RevolutionRacen idea syntyi patikoidessa Nepalissa kohti Everestin perusleiriä muutama vuosi sitten. Yksi RevolutionRacen perustajista yritti löytää hyvin istuvia vaatteita ennen lähtöään. Tekniset vaatimukset täyttäneet vaatteet olivat aivan liian kalliita ja istuvuus oli kaukana siitä, mitä hän kaipasi. Edullisemmat merkit taas eivät täyttäneet teknisiä, tyylillisiä tai istuvuutta koskevia vaatimuksia. Hän ajatteli, että “jonkun” pitäisi käydä käsiksi tähän ongelmaan ja tuoda markkinoille merkki, joka valmistaa erittäin laadukkaita ja hyvin istuvia teknisiä vaatteita järkevään hintaan. Se “joku” olimmekin sitten lopulta me itse...

Nyt muutamaa vuotta myöhemmin hän ja Niclas, toinen vannoutunut reissaaja, ovat tehneet ajatuksesta totta. Sekä Pernilla että Niclas ovat henkeen ja vereen travellereita, jotka ovat kolunneet maailman kaikki nurkat. He matkustavat niin usein kuin voivat, aina Amazonin viidakoista Ruotsin tuntureille tai kiipeilemään Thaimaahan.

Teemme kaikkemme, että vaatteemme kestävät vertailun markkinoiden parhaimpiin ulkoiluvaatteisiin.

Miksi yritys on olemassa?

Olemme yllättäjiä ylihinnoitellulla toimialalla. Tiedämme, että erittäin tyylikkäitä ja hyvin istuvia ulkoiluvaatteita voi valmistaa parhaista materiaaleista siedettävään hintaan. Tavoitteemme on, että asiakas on vaatteisiimme yhtä tyytyväinen kuin kaksi kertaa kalliimpiin. Me emme ole tyytyväisiä ennen kuin asiakkaamme on tyytyväinen! Käytämme kaikkien laadukkaimpia materiaaleja ja otamme jatkuvasti käyttöön uusia materiaaleja ja kalvoja, jotta vaatteemme olisivat juuri niin hyviä kuin omilta vaatteiltamme toivomme. Pistämme itse vaatteet todelliseen testiin ja kuuntelemme asiakkaidemme antamaa palautetta. Lähetimme Nordwand-ulkoiluhousujen koekappaleet takaisin kuusi kertaa, koska emme olleet tyytyväisiä niiden lankoihin. Nyt housuissa on erittäin vahva lanka ja tuplasaumat, haarassa kolminkertaiset saumat. Ne kestävät!

Olemme käyneet paikan päällä Vietnamin-tehtaallamme, testanneet tuotannossa olleita vaatteita ja hylänneet koko tuote-erän, sillä vaatimustasomme on korkeampi kuin monilla muilla merkeillä. Vaatetusalan vakiotestit ovat monissa tapauksissa riittämättömät, joten olemme ottaneet käyttöön omia testausmenetelmiämme, joiden avulla testaamme vaatteita todellisessa kulutuksessa, ei testiympäristössä. Me inhoamme itse sitä, kun vaate menee rikki, joten valitsemme kaikkiin vaatteisiin sellaiset yksityiskohdat ja materiaalit, joita itse haluamme.

Vaatteemme

Saman vaatteen on sovelluttava useampaan lajiin. Tavoitteemme on valmistaa monikäyttöisiä vaatteita. Hyvin istuvat tekniset vaatteet oikeaa materiaalia, hybridivaatteet, joissa yhdistyvät kestävät materiaalit ja stretch ja saadaan mahdollisimman hyvät toiminnalliset ominaisuudet ja istuvuus. Kosteutta poistavaa materiaalia ja sekoitemateriaalia, joka tuntuu ihanalta ihoa vasten. Oikeissa paikoissa sijaitsevat ilmanvaihtopaneelit ja ‑vetoketjut ovat tärkeitä, jotta vaatteet toimivat rasitukseltaan erilaisissa lajeissa.

Pro-housumalleihimme valitsemme parhaat mahdolliset materiaalit, YKK-vetoketjut, supervahvat langat kaikkiin tärkeimpiin saumoihin ja lahkeisiin nappikiinnityksen. Housut selviävät kaikista haasteista, jotka niitä kohtaavat vuorikiipeilystä viikon kestäviin vaellusretkiin erittäin vaativissa olosuhteissa. Testaajamme ovat valloittaneet useita yli 6 000 metrin huippuja vaatteissamme, olemme suorittaneet pitkän aikavälin testejä ja pesseet vaatteita lukemattomia kertoja voidaksemme varmistaa niiden olevan laatua, joka kelpaa meille itsellemmekin.

Myös perusmalleja testataan tietysti huolellisesti, ja niihin on valittu ominaisuuksia, jotka kestävät kuluttavaa arkikäyttöä kauan. Monet asiakkaamme ovat harrastaneet Nordwand-housuissa vuorikiipeilyä, ja heidän mukaansa ne ovat toimineet moitteettomasti.

RevolutionRace perustettiin vuonna 2013 ja tähän asti kaikki mallistot on myyty loppuun ennakoitua nopeammin. Kasvamme huikeaa vauhtia, ja yhä useammat asiakkaat huomaavat, että tuotteemme pitävät lupauksensa. Erittäin monet meillä ostoksia tehneet asiakkaat palaavat ostoksille uudelleen, ja se on parasta mahdollista palautetta. Kuuntelemme asiakkaitamme oikeasti, ja olemme lisänneet värisävyjä ja tehneet muutoksia ja parannuksia tuotteisiin asiakaspalautteen perusteella.

.

Ympäristö ja vastuu

Noudatamme EU:n ja Ruotsin kemikaaleja koskevaa lainsäädäntöä ja teemme jatkuvasti töitä kehittyäksemme edelleen. Olemme itse käyneet tehtaillamme Vietnamissa varmistamassa, että työskentelyolosuhteet, palkat ja muut olot noudattavat maan lainsäädäntöä ja yrityksemme Code of Conduct -ohjeistusta. Käytämme tehtaita, joissa valmistetaan tuotteita useille kansainvälisille ja ruotsalaisille ulkoilu- ja lasketteluvaatemerkeille. Meillä on tuotantoa Kiinassa ja Vietnamissa.

Tyytyväinen asiakas on meille kaikkein tärkeintä, ja siksi kuuntelemmekin teitä! Otamme enemmän kuin mielellään vastaan palautetta, niin hyvää kuin huonoa, tuotteistamme, niiden yksityiskohdista, kotisivuista ja palveluista yleisesti. Ota yhteyttä, teemme jatkuvasti töitä kehittyäksemme paremmiksi!

ASIAKASPALVELU

RevolutionRacen perustajat Pernilla ja Niclas. (Höga Kusten)Yritystiedot

Vain toimisto, ei myymälää. Myymme ainoastaan Internetissä.Revolutionrace AB


Nils Jakobsonsgatan 5

504 30 Borås

Org.nr 5569382913    
RevolutionRace Norge

FRITIDSFABRIKKEN AS

c/o BDO AS Storgata 18

1776 HALDEN

Y-tunnus 917349886