Maksuvaihtoehdot


Kaikki Klarnan maksuvaihtoehdot käytettävissä ilmaiseksi RevolutionRace -nettikaupassa, myös lasku!

Jos sinulla on kysyttävää laskusta tai maksamisesta, ota yhteys Klarnan asiakaspalveluun, puh.: 09-425 99 771

Tai lähetä sähköpostia tästäKLARNA

Tässä tavallisimmat kysymykset Klarna UKK

Lasku

Helppoa ja turvallista maksamista. Maksaessasi Klarna-laskulla saat tuotteet aina kotiin ennen maksamista. Sinun ei tarvitse koskaan maksaa väärästä tuotteesta tai tuotteesta, joka ei koskaan saavu perille. Helppoa, riskitöntä ja käytännöllistä! Kun maksat summan kerralla, asia on hoidettu.

Haluatko maksaa osissa? Sekin on helppoa. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin maksaa laskun loppusummaa pienempi summa, ja siirrämme sinut automaattisesti joustavaan erämaksuun. Näppärää.

Osamaksu

Aivan kuten laskulla ostaessa, saat tuotteet ennen maksua. Voit itse päättää, jaatko maksun 3, 6, 12, 24 vai 36 kuukauden ajalle. Tiedät täsmällisen kuukausimaksun ja tiedät, milloin olet maksanut koko summan.

Osamaksulla saat kaikki ostoksesi samalle kuukausilaskulle. Siitä saa kattavan yleiskäsityksen ja maksat vain yhden käsittelymaksun. Näppärää, eikö vain? Voit myös vaihtaa tilipalveluun milloin vain maksamalla joko suuremman tai pienemmän summan kuin laskulle on merkitty. Mitä se maksaa?

Tili – maksa omaan tahtiin

Harvalla meistä kulut pysyvät kuukaudesta toisiin muuttumattomina. Siksi haluat ehkä itse päättää, kuinka paljon haluat maksaa. Joskus mahdollisimman vähän, toisinaan taas suuremman summan. Mahdollisesti koko jäljellä olevan summan. Lisätietoja

Pankkisiirto

Swedbank

SEB

Handelsbanken

Nordea

Kortti

Myös kortilla maksaminen on luonnollisesti mahdollista. Valitse korttimaksu.

Tanska: Valitse kassalla toimitus EU-alueelle, Kohdassa 3, valitse Tanska ja Korttimaksu Payson-palvelussa.

Yrityslasku

Yritykset valitsevat yrityskassan ylimmässä välilehdessä kassalla. Yritykset voivat valita Klarna-laskun 30 päivän maksuajalla, korttimaksun tai pankkisiirron. Laskuvaihtoehdosta veloitetaan 49,-.