KAUPAN EHDOT

Varaamme oikeuden virheisiin tekstissä, kuvissa ja hinnoissa.

TOIMITUS

Ilmainen toimitus ja palautus.

Valitse haluamasi kuljetusyritys, DHL tai Postnord. Toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

30 PÄIVÄN AVOKAUPPA

Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tuote tai saada rahat takaisin 30 päivän ajan.

PALAUTUS JA KAUPAN PERUUTUS

Palautus on ilmainen, kun käytät ennakkoon maksettua palautusetikettiä. Täytä palautuslomake huolellisesti. KAIKKI paketit tulee jättää kuljetusyrityksen toimipisteeseen. Säästä toimipisteestä paketista saamasi palautuskuitti, jossa on lähetystunnus. Jos haluat käyttää oikeuttasi purkaa kauppa, hyvitämme normaalikuljetuksen kustannukset.

HINTATAKUU

Takaamme, että tuotteemme ovat edullisimpia kaupassamme, muuten palautamme erotuksen kuittia vastaan.

MAKSAMINEN ON 100-PROSENTTISEN LUOTETTAVAA

Ostaminen meiltä on 100-prosenttisen luotettavaa.

MAKSUVAIHTOEHDOT

KlarnaVisaMasterCardAmerican Express
Maksa laskulla - Osta nyt - maksa toimituksen jälkeen!

Maksaminen Klarna-laskulla on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja maksat vasta, kun olet saanut tuotteet. 14 päivän maksuaika on ilmainen, ja sen jälkeen voit itse pidentää maksuaikaa 10 päivää veloituksetta. Klarna tarjoaa myös mahdollisuuden joustavaan osamaksuun, josta tietoja alla.

Klarna-tili - Osamaksut alkaen 5 € / kk!

Maksutapa sinulle, joka haluat itse päättää kuukausittain maksettavan summan. Klarna-tili tarjoaa kuitenkin vielä enemmän. Saat tavarat kotiin ennen maksamista, mutta voit myös kerätä kaikki ostokset samalle laskulle. Myös eri liikkeissä tehdyt Klarna-ostokset saa samalle laskulle. Saat siis yhden laskun ostosten lukumäärästä riippumatta. Laskuun lisätään Klarnan käsittelymaksu, 3,95 € / kk. Lisätietoja Klarnan yleisistä ehdoista.

Pankkisiirto

Maksu suoraan tililtäsi.

Korttimaksu

Voit tietysti maksaa myös kortilla!

ASIAKKAAN TYYTYVÄISYYSTAKUU

RevolutionRacen tavoite on, että olet täysin tyytyväinen ostokseesi, joten verkkokaupassamme on asiakkaan tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa tuotteen 30 päivän kuluessa ja saat rahat takaisin. Tuotteessa tulee olla tuotelappu kiinni ja sen tulee olla käyttämätön, muuten vaihto- ja peruutusoikeus ei ole enää voimassa.

VAIHDOT, REKLAMAATIOT JA PERUUTUSOIKEUS

Maksa lasku tai siirrä eräpäivää Klarnan palvelussa. RevolutionRace ei vastaa laskujen muistutusmaksuista. Palautusten käsittelyaika on 3-5 päivää.

ILMAINEN PALAUTUS JA KAUPAN PERUUTUS!

Varaamme 30 päivän oikeuden palauttaa tuote tai purkaa kauppa. Palautusaika alkaa tilauksen vastaanottopäivästä. Rasti vaihtoehto palautus palautuslomakkeeseen ja kiinnitä valmiiksi maksettu palautusetiketti huolellisesti pakettiin ja jätä se kuljetusyrityksen toimipisteeseen. Pakettia EI SAA jättää suoraan kirjelaatikkoon, vaan se pitää palauttaa Postin toimipaikkaan. Asiakas on vastuussa palautettavista tuotteista, joten pakkaa ne huolellisesti. Seuraavien ehtojen tulee täyttyä, jotta ilmainen palautus hyväksytään: Tuote on RevolutionRacelle saapuessaan alkuperäisessä kunnossa, käyttämätön ja tuotelaput ovat paikoillaan. Jos haluat purkaa kaupan, hyvitämme tuotteet 10 päivän kuluessa. Jos ehdot eivät täyty, eikä palautusta hyväksytä, veloitamme palautusmaksun.

Suomi: 16 €

REKLAMAATIO

Jos vaate on mennyt rikki, ota yhteys asiakaspalveluun.

Tietoa ennen reklamaation tekemistä. Kaikkien reklamoitavien tuotteiden tulee olla lähetettäessä puhtaita. Hyväksytty reklamaatio ei tarkoita automaattisesti sitä, että saat uuden tuotteen. Pyrimme ensisijaisesti korjaamaan vaatteen.

Esimerkkejä hyväksytyistä reklamaation syistä:

- Sauma puuttuu / tasku on ommeltu umpeen.

- Vetoketju ei toimi.

Esimerkkejä “virheistä”, joita ei kannata reklamoida.

- Villa- tai polyesterialuskerrosten nukkaantuminen. Villa ja polyesteri nyppyyntyvät luonnostaan. Nyppyyntynyt villa- tai polyesteriasu ei ole hyväksyttävä reklamaation syy.

- Kuluminen. Kaikki vaatteet kuluvat, kun niitä käytetään usein. Ota yhteys asiakaspalveluun, jos olet epävarma.

- Maastokuvioinen vaate haalistuu pesussa. Kaikki printit haalistuvat pesussa jonkin verran, se on väistämätöntä, kun käytetään nopeasti kuivuvaa keinokuitu/puuvillamateriaalia.

Kun tuotteessa on virhe ja reklamaatio hyväksytään, vastamme palautuskustannuksista. Asiakas on vastuussa palautettavista tuotteista. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Hyväksytyissä reklamaatioissa ja kaupan puruissa hyvitämme tuotteet 10 päivän kuluessa.

NOUTAMATTOMAT LÄHETYKSET JA MYÖHÄSTYNEET PALAUTUKSET

Paketti tulee noutaa toimipaikasta ja palauttaa se, jos haluat peruuttaa kaupan. Jos pakettia ei noudeta, se rekisteröidään automaattisesti noutamattomaksi ja siitä peritään käsittelymaksu: 16 €

Myöhästyneistä palautuksista veloitetaan käsittelymaksu: 22 €

ARVONLISÄVEROTUNNISTE

Ruotsi: SE556938291301

Norja: NO917349886

Tanska: DK12906064