Etsi kategoria, tuote, aktiviteetti...
Nuoret
Uutuuksia
Bestsellers
Asusteet
Laukut
Kengät

BLACK FRIDAY RevolutionRacella

sherpa.jpg

​Pidä silmäsi auki ja ole valmiina!

Valmistaudu kaikkien aikojen hulluimpiin tarjouksiin – Black Friday 2022! Haluamme auttaa sinua valmistautumaan kunnolla, jotta voit napata parhaat tarjoukset heti Black Weekin alettua. Mieti siis jo etukäteen, mitä haluat ja tarvitset, niin olet valmis, kun muut vasta pohtivat vaihtoehtoja!
 

Check.png Vuoden parhaat diilit

Check.png Jopa 50 % alennus

Check.png Eksklusiivisia tarjouksia

Tilaa uutiskirjeemme ja saa VIP varaslähtö vuoden parhaisiin tarjouksiin!

Älä huoli, me vihaamme roskapostia yhtä paljon kuin sinä, emmekä koskaan myy tietojasi kolmannelle osapuolelle. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.

Löydä suosikkitakkisi & -housusi

Jätä miettiminen Black Fridayn aikana muille. Etsi jo tänään itsellesi uusi suosikkitakki tai -housut seikkailujasi varten ja jätä muut jahkailemaan ratkaisevalla hetkellä. Hyvin valmistautuneena nappaat vaivatta haluamasi tuotteet tulevia reissujasi varten! Tutustu takki- ja housuoppaaseemme, niin saat tarkat tiedot jokaisesta eri tuotteesta – oppaan avulla valitset helposti omat suosikkisi ja pääset jatkamaan seikkailujasi!

Löydä uusi suosikkitakkisi →Vertaile housuja ja löydä seuraavat suosikkihoususi →

hiball.jpg

whisper.jpg

Löydä täydellinen istuvuus

Älä anna mittaamisen ja sopivan koon etsimisen viedä kaikkea huomiotasi Black Fridayn aikana. Selvitä haluamiesi vaatteiden istuvuus nyt, jotta voit napata suosikkisi kaikessa rauhassa h-hetken koittaessa – ennen kaikkia muita!

Auta minua löytämään täydellinen istuvuus →

 

Pukeudu kerroksittain

Pukeutuminen säänmukaisesti saattaa olla vaikeaa, etenkin jos kerrospukeutumisen perusperiaatteet eivät ole tuttuja. Hanki tarvitsemasi tieto nyt, niin olet valmis, kun Black Friday koittaa – nappaa tarjoukset ennen muita ja jätä muut raapimaan päätään ja pohtimaan, mitä kannattaisi hankkia!

Parhaat vinkit kerrospukeutumiseen →

illusion.jpg

igloo.jpg

Pukeudu kylmempää säätä varten

Sen sijaan, että käyttäisit Black Fridayna aikaa sen pohtimiseen, miten pukeutua kylmien päivien aktiviteetteja varten, voit vain lähteä ulos ja nauttia niistä! Lue vinkkimme kylmän sään pukeutumiseen nyt, niin voit suunnata ulos sillä aikaa kun muut vielä miettivät, mitä kaikkea he oikein tarvitsevatkaan!

Näytä, miten talvella kannattaa pukeutua →

Milloin Black Friday on?

Black Friday on suuri ostostapahtuma, joka osuu amerikkalaisen Thanksgiving-päivän jälkeiselle perjantaille – eli marraskuun neljännelle perjantaille. Vuonna 2023 Black Friday on perjantaina 24. marraskuuta.

Mikä on Black Week?

Black Week -nimellä kutsutaan pidennettyä Black Friday -alennusmyyntiä, jolloin erikoistarjouksia on tarjolla koko viikon ajan. Black Fridayn jälkeistä maanantaita taas kutsutaan nimellä Cyber Monday, ja silloinkin on yleensä luvassa monia erilaisia tarjouksia.

Miksi tehdä ostoksia Black Weekin aikana?

Monet ihmiset käyttävät tilaisuuden hyväkseen ja ostavat joululahjat jo etukäteen, sillä Black Week osuu sopivasti lähelle joulua. Osta jotakin kivaa itsellesi tai upea lahja jollekulle, josta pidät – rakkaallesi, ystävällesi tai vaikkapa vanhemmillesi!

Mitä voin ostaa RevolutionRacelta Black Weekin aikana?

RevolutionRacella on paljon mahtavia tarjouksia Black Fridayn ja Black Weekin aikana! Käytä tilaisuus hyväksesi ja osta edulliset vaatteet vaellukseen, patikointiin ja muihin aktiviteetteihin erityisen hyvillä hinnoilla. Valitse mieleisesi veden- ja tuulenpitävistä vaellus- ja retkeilytakeista, kestävistä ulkoiluhousuista, fleecepuseroista ja -takeista, huppareista, olohousuista, aluskerrastoista ja muista ulkoilutuotteistamme. RevolutionRace tarjoaa paljon hauskoja, tyylikkäitä ja värikkäitä tuotteita, jotka sopivat täydellisesti niin vaellukseen, retkeilyyn, kalastukseen, koiraurheiluun sekä muihin ulkoaktiviteetteihin kuin myös vaikkapa metsässä käveleskelyyn tai puutarhatöihin. Ja tavoitteenamme on – totta kai – tarjota aina täydellinen istuvuus!

Tavalliseen tapaan RevolutionRace tarjoaa ilmaisen toimituksen ja palautuksen koko Black Weekin ajan. Toivomme, että löydät meiltä Black Weekin aikana monta upeaa ulkoilutuotetta seuraavaa seikkailuasi varten!

Suodata  
0 tuotetta
Lajittele
Sinulle valikoituja tuotteita

Suodata

Näytä tuotteet ()

Black Friday 2022

Meillä on täysi valmistautuminen päällä, jotta voimme tarjota mahtavia alennuksia ulkoiluhousuista, takeista ja muusta Black Fridayna ja Black Week-viikkona 2022. Tilaa uutiskirjeemme, jotta olet ensimmäisten joukossa saamassa tarjouksia!

×