Etsi kategoria, tuote, aktiviteetti...
Nuoret
Uutuuksia
Bestsellers
Asusteet
Laukut
Kengät

Miten teen vaihdon?

icon_return_1.svg

1. Täytä tilauksen mukana toimitettu palautuslomake. Varmista, että valitset vaihtojen palautuskoodin oikein ja merkitse haluamasi vaihdettavan tuotteen väri ja koko.

icon_return_2.svg

2. Laita vaihdettava tuote pussiin lomakkeen kanssa ja kiinnitä etukäteen maksettu palautustarra pakkaukseen. Jos käytät pussia, jossa tuotteet toimitettiin, laita palautustarra alkuperäisen lähetysetiketin päälle.

icon_return_4.svg

3. Jätä paketti palautustarraan merkittyyn postitoimipaikkaan ja muista ottaa kuitti, jotta voit seurata lähetystäsi. Tämä voi olla sama tai jokin muu kuljetusyritys kuin joka toimitti tuotteesi alun perin.

icon-help-faq.svg

4. Jos olet valinnut maksun laskulla, ota yhteyttä Klarnaan keskeyttääksesi maksun. Jos olet valinnut toisen maksutavan, hyvityksesi maksetaan automaattisesti, kun palautus on hyväksytty, yleensä viiden arkipäivän kuluessa. 

Muista, että nopein ja helpoin tapa vaihtaa tuotteet on yksinkertaisesti palauttaa ne ja tehdä uusi tilaus. Jos haluat mieluummin käsitellä asian vaihtona, huomioi, että et voi vaihtaa toiseen malliin, vaan voit vaihtaa ainoastaan alkuperäisen tilaamasi tuotteen koon tai värin. Alennustuotteita ei voi vaihtaa toiseen väriin. Ensimmäinen vaihto on ilmainen, tämän jälkeen veloitamme €6 kuljetuspäästöjen vähentämiseksi. Hyväksymme  vaihdot ainoastaan sellaisten vaatteiden osalta, jotka palautuvat takaisin meille alkuperäisessä kunnossaan. Jos vaatteita on käytetty tai pesty tai jos tuotelaput on irrotettu, emme voi myydä tuotteita edelleen jollekin toiselle ulkoilmaseikkailijalle ja näin ollen hyväksyä vaihtoa. Hyväksymättömistä vaihdoista meidän on valitettavasti veloitettava €16 menetyksen kattamiseksi. Saadaksesi ilmaisen vaihdon sinun tulee käyttää tuotteita vaihtaessasi etukäteen maksettua palautustarraamme. Jos kadotit palautuslomakkeen tai etiketin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

icon-arrow-angle-right.svg Miten teen palautuksen?

icon-arrow-angle-right.svg Miten teen reklamaation?

×