Etsi kategoria, tuote, aktiviteetti...
Nuoret
Uutuuksia
Bestsellers
Asusteet
Laukut
Kengät

Miten teen palautuksen?

icon_return_1.svg

1. Täytä tilauksen mukana toimitettu palautuslomake. Älä unohda täyttää syytä sille, miksi haluat palauttaa tuotteen, käyttämällä tähän yhtä lomakkeen koodeista.

icon_return_2.svg

2. Aseta palautettava tuote pussiin lomakkeen kanssa ja kiinnitä etukäteen maksettu palautustarra pakkaukseen. Jos käytät pussia, jossa tuotteet toimitettiin, laita palautustarra alkuperäisen lähetysetiketin päälle.

icon_return_4.svg

3. Jätä paketti palautustarraan merkittyyn postitoimipaikkaan ja muista ottaa kuitti, jotta voit seurata lähetystäsi. Tämä voi olla sama tai jokin muu kuljetusyritys kuin joka toimitti tuotteesi alun perin.

icon-help-faq.svg

4. Jos olet valinnut maksun laskulla, ota yhteyttä Klarnaan keskeyttääksesi maksun. Jos olet valinnut toisen maksutavan, hyvityksesi maksetaan automaattisesti, kun palautus on hyväksytty, yleensä viiden arkipäivän kuluessa. 

Hyväksymme  palautukset ainoastaan sellaisten vaatteiden osalta, jotka palautuvat takaisin meille alkuperäisessä kunnossaan. Jos vaatteita on käytetty tai pesty tai jos tuotelaput on irrotettu, emme voi myydä tuotteita edelleen jollekin toiselle ulkoilmaseikkailijalle ja näin ollen hyväksyä palautustasi. Yleisistä ehdoistamme voit lukea lisää palautuksiin- ja peruuttamisoikeuteen liittyvistä ehdoista. Mikäli asiakas ei täytä ehtoja palauttaessaan tuotteita, on meillä oikeus sen lisäksi että vähennämme tuotteen alennetun arvon, myös veloittaa 16€ käsittelykulu.

Saadaksesi ilmaisen palautuksen sinun tulee käyttää palautuksessasi etukäteen maksettua palautustarraamme. Jos kadotit palautuslomakkeen tai etiketin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

icon-arrow-angle-right.svg Miten teen vaihdon?

icon-arrow-angle-right.svg Miten teen reklamaation?

×