Etsi tuote

Lähetys & toimitus

Tiedämme, että et malttaisi odottaa päästä ulkoilemaan, joten työskentelemme ahkerasti pitääksemme lähetys- ja toimitusrutiinimme nopeana. Jos sinulla on toimitusta koskevia kysymyksiä, löydät todennäköisesti vastaukset tästä alta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme.
 

Toimituskulut

Toimituksemme ovat aina ILMAISIA! Vähimmäisostoa ei vaadita. Tällä tavalla sinulle jää enemmän rahaa seikkailuun.

Toimitusaika

Toimitamme tuotteesi normaalisti 3–6 työpäivän sisällä tilauksesta. (Pienellä varauksella: jos tuotteet erityisen suositun kampanjan vuoksi lähtevät lentoon hyllyiltä, voi toimitus kestää normaalia kauemmin.)

Logistiikkakumppanimme

Teemme yhteistyötä useiden logistiikkakumppaneiden kanssa saadaksemme tilauksesi sinulle mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Suomessa tilauksia toimittaa PostNord/Posti.

Pystynkö seuraamaan tilaustani?

Logistiikkakumppanimme Postin mukana toimitettuja suurempia lähetyksiä voidaan seurata.

Kuinka lähetys toimitetaan?

Se riippuu pakkauksen koosta. Pienet paketit toimitetaan yleensä suoraan postilaatikkoosi ja suuret lähetetään lähimpään postitoimipisteeseen.

Mitä tapahtuu, jos en pysty noutamaan pakettiani?

Jos et nouda pakettiasi, se palautetaan meille ja meillä on oikeus veloittaa 16 € maksu menetyksen kattamiseksi.

Mitä teen, jos tuotteet ovat vaurioituneet toimituksen aikana?

Jos uskot, että tuotteillesi tapahtui jotain toimituksen aikana, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kahden päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Lue lisää vaurioituneista tuotteista yleisistä ehdoistamme.

Entä jos haluan palauttaa jotain?

Älä stressaa, jos tuotteesi ei ole täydellinen sinulle, täältä löydät yksityiskohtaiset ohjeet tuotteen palauttamiseksi. Palautukset ovat ilmaisia ​​niin kauan kuin käytät etukäteen maksettua palautustarraa pakkauksessa.

×